Søknadsfrist: Snarest

Skadetakserer / Kundemottaker til Werksta Bergen

Werksta

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Werksta er Nordens ledende kjede innenfor bilskade med over 90 verksteder og 1 000 ansatte. I Norge har Werksta foreløpig etablert seg i Oslo, Drammen, Kristiansand, Follo, Hadeland og Romerike. Werksta fortsetter nå å ekspandere i Norge gjennom oppkjøpet av DKselskapene, som driver totalt fire skade- og lakkverksteder i Drammen og Bergen.

På grunn av økende arbeidsmengde søker vi en skadetakserer / kundemottaker til vår avdeling Werksta Bergen Kokstad AS.

Er du vår nye skadetakserer / kundemottaker?

Som skadetakserer / kundemottaker på vårt verksted ser du hva som må gjøres for å reparere den skadede bilen på en miljøvennlig og effektiv måte, slik at kunden får bilen raskest mulig tilbake. Du er bindeleddet mellom forsikringsselskapet/leasingselskapet og kunden. Du har gode og tydelige kommunikasjonsevner og er serviceinnstilt. Presentasjon av løsninger for kunden, samt en enkel gjennomgang av arbeidsmetodikken vi arbeider etter, er med å skape tillit til det kvalitetsarbeidet vi skal utføre. Du trives med direkte kundekontakt eller via telefon og blir ikke stresset av en hektisk arbeidsdag.

Er dette deg?

Du har førerkort klasse B. Fordel med praktisk erfaring med DBS, men dette er ikke et krav. Relevant praksis kan veie opp for manglende DBS bruk. Du trives med å jobbe i et team og har interesse for bil. Du kjenner deg igjen i våre verdier, Kvalitet, Mennesker, Ærlighet og Respekt.

Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsavtale, og en variert arbeidsdag i et hektisk og trivelig miljø.

Send søknaden til:
tom.egil.kjelstad@werksta.no

Hvis du har spørsmål, se kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tom Egil Kjelstad

Stillingstittel: Head of Operations

Telefon: 917 78 734

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Bergen