Søknadsfrist: 15. oktober

Vi søker Takserer / Koordinator til flunkende ny outlet for brukte biler

Møller Bil Stjørdal

Om arbeidsgiveren

Møller Bil er en del av Møller Mobility Group (MMG) som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Stjørdal er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Stjørdals virksomhet er Outlet-konsept med salg av brukte biler, autorisert verksted for Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy og SKODA, samt salg av deler og tilbehør. Møller Bil Stjørdal holder til i nytt og flott bilanlegg oppført i 2016 plassert på "beste tomta i byen", Havnegata 11, 7503 Stjørdal.

Møller Bil Bruktbil Outlet Stjørdal søker Takserer/Koordinator med hjerte for kunde og gode arbeidsprosesser

Møller Bil har en svært offensiv vekststrategi, og en betydelig del av veksten skal komme gjennom økt salg av brukte biler. Vi har høy markedsandel for nyere brukte biler, og ser et betydelig potensial i å øke salget av biler som er noe eldre, typisk 5 år eller mer. I Havnegata 11 skal vi etablere et helt nytt bruktbil outlet som har som mål å ta store markedsandeler i regionen. Bruktbil outleten vil bli samlokalisert med Møller Bil Stjørdal's verksted.

Forventet driftsstart er januar 2025, og vi antar at avdelingen har 4 ansatte når vi er oppe på full drift. Du vil sammen med teamet få en sentral rolle i å jobbe med et unikt konsept for eldre bruktebiler. Vår nye Bruktbil Outlet skal jobbe tett sammen med våre øvrige avdelinger i Trøndelag (Møller Bil Leangen, Møller Bil Trondheim og Møller Bil Orkdal) og samarbeidet vil bli spesielt tett med Møller Bil Trondheim.

For at vi skal nå våre høye ambisjoner trenger vi en dyktig Takserer/Koordinator med oss på laget! Du vil være med fra starten med å etablere et helt nytt konsept og sette ditt preg på en flunkende ny arbeidsplass. Du blir del at et helt nytt team som skal være skikkelig frempå og skape strålende kundetilfredshet. Du må evne å balansere høy kvalitet med stor gjennomføringsevne og samtidig påse at du som ambassadør for selskapet sørger for at kunden står i sentrum gjennom hele takseringen. Du må være en teamspiller som samarbeider godt med andre kollegaer for å skape et sterkt og godt arbeidsmiljø. 

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • God planlegging av arbeidsdagene for taksering og drift
  • Taksering av brukte biler 
  • Følge opp tilgang av jobber og koordinere flyt for takst og drift
  • Svare på telefon/mail og booke time for kundene - påse at det opprettholdes en svært god dialog med kundene

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:

  • Erfaring med taksering av brukte biler og inneha bred faglig forståelse
  • Bransjeerfaring er en stor fordel og interesse for biler og mennesker er et "must"
  • God forståelse for bruk av digitale verktøy
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Vi tror dette er deg: 

  • Imøtekommende og motiveres av å yte god service
  • Vilje til - og leverer kundetilfredshet og opplevelser på øverste hylle
  • En god relasjonsbygger som evner å motivere og begeistre teamet
  • Strukturert, punktlig, nøyaktig og flink til å kommunisere
  • Du multitasker og prioriterer i en hektisk hverdag

Hos oss får du En spennende og meget allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter, svært godt arbeidsmiljø med gode systemer, tydelige prosesser og gode opplæringsprogrammer. Vi har gode betingelser inkl Møller Mobility Groups meget gode pensjons- og forsikringsordninger, og vi har tydelig fokus på HMS. Konsernet har firmahytter på Beitostølen som er tilgjengelige for alle ansatte. 

Trivsel på jobb og godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss, og en blanding av kjønn er positivt for miljøet! Vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke.

Om du er nysgjerrig og ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med Niklas Unger Nilsen eller Kristoffer Jullum, se kontaktinformasjon.

I 2023 ble Møller igjen rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass, samt at Møller Bil ble re-sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Niklas Unger Nilsen
Stillingstittel: Bruktbilsjef Møller Bil Trøndelag
Telefon: 93 60 60 43
-
Kontaktperson: Kristoffer Jullum
Stillingstittel: Salgsleder
Telefon: 99 35 53 01

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 15. oktober
Arbeidssted: Stjørdal