Søknadsfrist: 15. oktober

Servicemarkedssjef

Frydenbø Bil

Om arbeidsgiveren

Frydenbø Group er et familieeid konsern med hovedkontor på Damsgård i Bergen. Konsernet er en betydelig aktør innen forretningsområdene; Bil, Industri, Eiendom og Marine. I 2019 ble NXT etablert som den femte enheten. Frydenbø Group har totalt rundt 1000 medarbeidere og omsatte i 2023 for over 4,4 mrd. kr. Frydenbø Groups kjerneverdier: entusiastisk, ærlig og ansvarlig. Visjon: "Skape verdier gjennom kvalitet og service i verdensklasse". Felles strategiske fokusområder: Team, Kundereise og Bærekraft. 

Frydenbø Bil er et av Vestlandets raskest voksende konsern og er bilforhandler av Volvo, Polestar, Audi, Skoda og Volkswagen. I tillegg er vi deleier i bruktbilkjeden MyCar. Konsernet hadde en omsetning på NOK 3,4 mrd. i 2023.

I 2022 kjøpte Frydenbø Bil Berge&Co, og Møller Bil Ålesund og Molde i 2023. Frydenbø Bil har nå bilforretninger i Mandal, Kristiansand, Bergen, Førde, Sogndal, Sandane, Stryn, Ørsta, Ålesund og Molde, samt merkeverksted i Måløy og Høyland. Vi er totalt 430 ansatte.

Er du vår nye leder?

Frydenbø Bil på Kokstad søker nå etter en engasjert og dyktig servicemarkedssjef. Er du en person som motiveres av å lede, utvikle andre og optimalisere ressursene i et verksted? Da kan du være akkurat den vi ser etter! I denne rollen er ledelse nøkkelen – erfaring fra bilbransjen er en fordel, men vi verdsetter lederegenskaper og evnen til å skape gode resultater sammen med teamet høyest.

Vi ser etter deg som har en brennende interesse for ledelse, er opptatt av utvikling og trives med å jobbe strukturert med planlegging og budsjettering. Samtidig er du en lagbygger som evner å skape engasjement, trivsel og fellesskap på arbeidsplassen. Hos oss vil du ha en sentral rolle i den daglige driften som en viktig del av ledergruppen i Frydenbø Bil avd. Kokstad.

Hvorfor velge Frydenbø Bil?

Hos Frydenbø Bil blir du en del av et anerkjent og fremoverlent konsern med solide merkenavn i en moderne bilpark. Vi er opptatt av kompetanseutvikling, og følger den raske utviklingen i bilbransjen med kontinuerlig faglig påfyll. Vi tilbyr et trygt og stabilt arbeidsmiljø, hvor vi verdsetter et uformelt og inkluderende samspill. 

Dine hovedoppgaver:

  • Sikre effektiv drift av verksted og delelager
  • Overholde Statens Vegvesens krav til verkstedsdrift
  • Sørge for at verkstedet har nødvendig utstyr for å møte importørens krav
  • Arbeide for kontinuerlig forbedring og lønnsom drift
  • Utarbeide og følge opp budsjett for verksted og delelager
  • Planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter
  • Personalansvar, inkludert oppfølging og utvikling av medarbeidere
  • Tilrettelegge for kurs og kompetanseutvikling
  • Sikre høy kundetilfredshet

Hvem er du?

Vi ser etter deg som har erfaring innen ledelse, og som har økonomisk forståelse. Du er strukturert, flink til å planlegge, og har en inkluderende og motiverende lederstil. Relasjonsbygging er sentralt i denne rollen, og vi ser for oss at du har en god evne til å engasjere medarbeidere og bygge et velfungerende team. Du er serviceinnstilt og profesjonell i møte med både kunder og leverandører.

Hva kan vi tilby?

Hos Frydenbø Bil ønsker vi å skape en arbeidsplass hvor du trives og utvikler deg både faglig og personlig. Vi tilbyr derfor:

  • Faglig utvikling gjennom kurs og kompetanseheving
  • Flunkende nytt og moderne bygg med fremtidsrettede fasiliteter
  • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger
  • Tilgang til firmahytte på Maurseth og firmaleiligheter på Geilo, i Svolvær og på Mallorca
  • Rabattordning på treningssenter og støtte til til trening
  • Et stabilt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og inkludering

 

Er du klar til å bli en del av Frydenbø Bil og løfte vårt servicemarked til nye høyder? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Det viktigste for å lykkes hos oss er din motivasjon. Er du engasjert og klar for utfordringen? Da ser vi frem til å motta din søknad og CV!

Dersom du har spørsmål til stillingen, kan du kontakte Morten Eliassen på telefon 98205938

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Morten Eliassen
Stillingstittel: Servicemarkedsdirektør
Telefon: 982 05 938
E-post: me@frydenbo.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 15. oktober
Arbeidssted: Bergen