Søknadsfrist: Snarest

Møller Bil søker bookingmedarbeider 

Møller Bil Tønsberg

Om arbeidsgiveren

Møller Bil er en del av Møller Mobility Group (MMG) som er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Tønsberg er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, mekanisk verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 72 dyktige medarbeidere og forventer en omsetning på ca 630 millioner kroner i 2024.

Møller Bil Tønsberg holder til i Kjærlighetsstien 28, 3112 Tønsberg.

Elsker du å gi god service? Vi søker bookingmedarbeider til vår verkstedadministrasjon

Møller Bil Tønsberg søker Bookingmedarbeider til vårt bookingteam.

Kan du tenke deg å jobbe for en trygg arbeidsgiver der alt skjer under ordnede forhold?

Hos Møller Bil Tønsberg har vi fokus på to ting: "folk" og "forretning" – i den rekkefølgen. Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning. For å skape de beste kundeopplevelsene er vi helt avhengig av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg det lille ekstra både for kollegaen og kunden. Derfor er ansettelse av ny Bookingmedarbeider svært viktig for oss. 

Som Bookingmedarbeider hos oss vil du være kundens første møte med verkstedet, og din jobb er derfor avgjørende for at vi skaper de gode opplevelsene våre kunder fortjener. Du har ansvar for planleggingen med hensikt å oppnå god produktivitet, samt å sikre god kvalitet på oppdragene som er bestilt.

Stillingen er et godt utgangspunkt for andre stillinger internt og en lang karriere i Møller Bil. Hos oss skjer det ofte at bookingmedarbeidere etterhvert får jobb som serviceleder med ansvar for egen mekanikergruppe.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Håndtere timebestilling og forespørsler (telefon/mail/online ved direkte henvendelser)
  • Planlegge verkstedgjennomganger på rett gruppe i verkstedsystemet
  • Utarbeide pristilbud og følge opp disse
  • Være kundens naturlige kontaktpunkt ved henvendelser
  • Oppsøkende salg via telefon
  • Profesjonell kundeveiledning og oppfølging gjennom kundekontakt på telefon

Viktige kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Kundefokusert og løsningsorientert, selvstendig og ansvarsbevisst
  • Du liker å snakke med kunder på telefon 
  • Du trives med hektisk aktivitet og har stor arbeidskapasitet
  • Behersker norsk meget godt skriftlig og muntlig
  • IT kompetanse og god datadisiplin
  • Har gjerne erfaring fra lignende rolle
  • Du kan identifisere deg med våre grunnverdier; Åpen og ærlig, tydelig, initiativrik og omtenksom

Fortsatt ikke solgt?

Hos oss får du en spennende, hektisk og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. I tillegg får du muligheten til å samarbeide med en driftig og sammensveiset gjeng hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

I 2023 ble Møller Mobility Group re-sertifisert som en av landets mest attraktive arbeidsplass, og Møller Bil ble sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Tønsberg-familien av bilelskere, håper vi å høre fra deg. 

For nærmere opplysninger om stillingen, se kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tommy Arnesen
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 97 69 02 36

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Tønsberg