Søknadsfrist: Snarest

Salgskonsulent

Lexus Drammen

Om arbeidsgiveren

Lexus har vunnet Auto Index 13 år på rad! Bauda-konsernet står for ca. 40 % av det totale Lexus salget i Norge, i dag har vi 4 Lexus lokasjoner (Oslo, Bærum, Kristiansand og Lillestrøm). Lexus Drammen sammen med Lexus Fredrikstad er en del av den nye satsingen på Lexus i konsernet.

Lexus Drammen blir en del av Toyota Buskerud som er en av distriktets største bilforhandlere og har fire avdelinger: Drammen, Lier Hokksund og Kongsberg. Avdelingen etableres i henhold til det nye forhandlerkonseptet Lexus Corner, og åpner som en del av Toyota Drammen på Åssiden i løpet av 4.kvartal 2024.

Vi er 129 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2023 solgte vi over 2 900 biler, og omsatte for ca. 974 millioner kroner. Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder». Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota og Lexus. I 2023 omsatte konsernet for ca. 6 500 millioner kroner og solgte over 18 000 biler, og har 914 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkningen generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Har du et hjerte for gode kundeopplevelser og får energi av å selge til Norges mest fornøyde bilkunder?

Lexus kommer til Drammen! Vil du bli en del av laget?

Har du tro på deg selv - men vet samtidig at de beste resultatene skapes sammen med andre? Er du en nettverksbygger som vet å sette kunden i sentrum - da kan du være vår nye salgskonsulent hos Lexus Drammen.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål.

Hvorfor bli en del av Lexus Drammen?

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig, vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Omotenashi: Er mer enn bare det japanske ordet for gjestfrihet, det er følelsen som er selve kjennetegnet på den japanske kulturen. Og dermed også for Lexus. Omotenashi er for oss en stadig påminnelse om å forutse våre kunders behov og alltid levere mer enn forventet. Helt enkelt å vise en betingelsesløs respekt og omsorg for kunden. På et nivå som matcher den så mange ganger prisvinnende bilkvaliteten. Respekt og omsorg for alle kunder, uansett hvor lenge vi har kjent hverandre. Dette er essensen av omotenashi. Og dermed også essensen av Lexus.
 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger vi verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Lexus sine opplæringsprogrammer og sertifiseringsløp for salgskonsulenter, samt relevante kurs gjennom Videocation.
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Lexus har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar, og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på dagsorden.

Vi er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Bli en del av Lexus Drammen, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Arbeidsoppgaver

 • Salg av nye biler i butikk i henhold til bedriftens målsettinger, retningslinjer og egne salgsmål
 • Bidra til en vellykket etablering av Lexus Drammen
 • Samarbeid med importør
 • Salgsbudsjett og resultatansvar
 • Delta og bidra på salgsmøter
 • Til enhver tid være oppdatert på produkter, samt tilbud og aktiviteter
 • Oppdatere og vedlikeholde CRM systemet
 • Ta ansvar for et godt arbeidsmiljø

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Har erfaring med salg og kan vise til gode salgsresultater
 • Du har med fordel erfaring fra kundepleie/kundeservice
 • Du er god til å kommunisere muntlig og skriftlig på norsk
 • Du liker å snakke med mennesker og vet at telefonen er ditt viktigste arbeidsverktøy
 • Har god økonomisk forståelse
 • Er fortrolig med bruk av IT som arbeidsverktøy

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstilling med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid. Du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater. 

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Georg Askjer
Stillingstittel: Administrerende direktør
Telefon: Send melding

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Drammen