Søknadsfrist: Snarest

Bilskadereparatør

Toyota Asker og Bærum

Om arbeidsgiveren

Toyota Asker og Bærum er en av distriktets største bilforhandlere og har tre avdelinger: Rud, Asker og Lierskogen Skadesenter. Vi er 116 kundeorienterte medarbeidere som gjør sin beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2023 solgte vi over 2 300 biler, og omsatte for ca. 830 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon «Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder». Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2023 omsatte konsernet for ca. 6 500 millioner kroner og solgte over 18 000 biler, og har 914 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Er du kvalitetsbevisst og har øye for detaljer? Bli en del av et miljø som verdsetter deg og dine kvaliteter!

Vi er på jakt etter vår neste bilskadereparatør som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder. Har du fagbrev som biloppretter eller relevant erfaring fra bilbransjen vil vi høre fra deg!

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye bilskadereparatør blir du en del av Lierskogen Skadesenter som består av 28 medarbeidere fordelt på skade, lakk og kundemottak.

Hvorfor bli en del av Toyota Asker og Bærum?

Vi legger stor vekt på et positivt arbeidsmiljø og et sterkt fellesskap. Hos oss får du ikke bare muligheten til å jobbe med et av verdens ledende bilmerker, men også sjansen til å utvikle deg både profesjonelt og personlig. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og tror på å skape et arbeidsmiljø som inspirerer til samarbeid, innovasjon og suksess.

 • Kontinuerlig forbedring: Vi legger stor vekt på kontinuerlig forbedring av prosesser og produkter. Dette gir medarbeiderne våre muligheten til å være involvert i utfordrende prosjekter og stadig forbedre sin kompetanse.
 • Respekt for mennesker: Hos oss vektlegger verdien av respekt for hver enkelt medarbeider. Dette bidrar til et positivt arbeidsmiljø og en bedriftskultur som oppmuntrer til samarbeid og deltakelse.
 • Opplæring og utvikling: Vi investerer i opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Gjennom Toyotas opplæringsprogrammer og sertifiseringsløp for bilskadereparatører, samt relevante kurs.
 • Bærekraft og samfunnsansvar: Toyota har vist engasjement for bærekraft og samfunnsansvar og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet.

Toyota Asker og Bærum er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Bli en del av Toyota Asker og Bærum, hvor dine ferdigheter blir verdsatt, og hvor vi sammen streber etter å levere den beste opplevelsen for våre kunder og medarbeidere.

Arbeidsoppgaver

Du vil først og fremt sørge for at det vi mener er verdens beste biler har Norges mest fornøyde kunder. Konkrete arbeidsoppgaver vil være

 • Utføre reparasjon av biler etter kollisjoner og skader i henhold til Toyota-standarder
 • Diagnostisere og evaluere omfanget av skadene på kjøretøyene
 • Demontere og montere deler som kreves for reparasjon
 • Utføre skadevurdering og kostnadsestimater for forsikringsselskaper og kunder
 • Samarbeide med verkstedets team for å sikre effektivitet og kvalitet i arbeidet
 • Være nøyaktig og grundig i dokumentasjon av utførte reparasjoner og tidsbruk

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Er fagutdannet bilskadereparatør (fagbrev) med relevant erfaring
 • Har førerkort klasse B
 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Rune Aleksander Vigdal
Stillingstittel: Skadesjef
Telefon: 92 62 87 98

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Lierskogen