Søknadsfrist: Snarest

Vi søker Produksjonsleder til fremtidens servicemarked

Møller Bil Leangen

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Leangen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av autorisert verksted for Skoda, Seat og Cupra og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 26 dyktige medarbeidere og er etablert i et flott og moderne bilanlegg på Tungasletta.

Liker du travle dager og ansvar for egen arbeidsgruppe? Møller Bil Leangen søker Produksjonsledere til fremtidens servicemarked 

Skoda har en meget sterk markedsposisjon, sterkt drevet av våre helelektriske modeller. Vi ønsker hele tiden å bli bedre og vi er i stadig utvikling. Vi søker derfor etter produksjonsleder til vår verkstedadministrasjon.På Møller Bil Leangen setter vi våre kunder og medarbeidere først fordi vi vet at dette fører til god forretning. For å skape de beste kundeopplevelsene er vi helt avhengig av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere, som strekker seg det lille ekstra for kundene våre.

Vi søker deg som vil gjøre en forskjell for kunden og gjør alt for at kunden skal få en god opplevelse før, under og etter bilens verkstedsopphold. Du er nøyaktig og pliktoppfyllende, og gjennomfører avtaler som blir gjort. Du vil jobbe back-office med andre dyktige produksjonsledere, garanti- og delemedarbeider, og sammen skaper dere en god atmosfære for kundene våre.

Din jobb er helt avgjørende for å skape de gode opplevelsene som kundene våre fortjener. Du vil inngå i produksjonsteamet i driftsentralen. Stillingen har personalansvar og rapporterer til Teamleder.

Vi kan tilby en spennende og allsidig jobb med gode utviklings- og karrieremuligheter, et supert arbeidsmiljø og gode opplæringsprogrammer. Vi har veldig attraktive pensjons- og forsikringsordninger og forøvrig gode betingelser.

Trivsel på jobb og godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss, og en blanding av kjønn er positivt for miljøet! Vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke på stillingen.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Sikre fornøyde kunder
  • Personalansvar og ledelse av medarbeidere iht. fastsatte mål
  • Produksjonsstyring av egen mekanikergruppe som innebærer å sikre rett jobb på rett mekaniker for en mest mulig effektiv arbeidsdag
  • Delaktig og fleksibel til å utvikle fremtidens servicemarked

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:

  • Interesse for biler og mennesker
  • Erfaring med å lede og motivere andre
  • God forståelse for bruk av digitale verktøy og setter deg lett inn i nye systemer
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Bransjeerfaring er en stor fordel, men ikke et krav.

 Vi tror du er imøtekommende og motiveres av å yte god kundeservice, er en god relasjonsbygger med lederegenskaper som evner å motivere og begeistre teamet, strukturert, punktlig, nøyaktig og flink til å kommunisere - og sist men ikke minst så multitasker du og prioriterer i en hektisk hverdag!

Om du er nysgjerrig og ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med Servicemarkedssjef Trond Eide, se kontaktinformasjon.

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Trond Eide
Stillingstittel: Servicemarkedssjef Skoda
Telefon: 93 21 71 50

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Trondheim