Søknadsfrist: 14. juni

Vi søker medarbeider til ruteskift/glassarbeider - kan det være deg?

Møller Bil Skadesenter Trondheim

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 400 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.Møller Bil Trondheim er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Skoda, Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert mekanisk- og skadeverksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 182 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 2 milliarder kroner i 2024. Møller Bil Skadesenter Trondheim holder til i nyoppussede lokaler i Ingvald Ystgaards vei ved Omkjøringsveien. Her har vi etablert Midt-Norges mest moderne og komplette skadeverksted hvor vi har stor fokus på kvalitet og arbeidsmiljø. Vår produksjon er spesialisert i grupper som håndterer strukturskader, mellomskader, småskader, smart-repair og glassarbeide.

Møller Bil Skadesenter Trondheim søker etter en dyktig medarbeider til ruteskift/glassarbeider

Som bilskadereparatør hos oss blir du en del av et stort team som på bilskadeavdelingen består av 35 personer. Vi er ambisiøse med tanke på produksjon og utvikling og du får sette ditt preg på arbeidsplassen med din humor, dine interesser og din lidenskap. Hos oss vil du få jobbe med ulike modeller av person- og varebiler av merkene Volkswagen, Skoda, Seat og Audi. Det er muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer for de som ønsker utviklingsmuligheter. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til et arbeidsmiljø hvor vi heier på hverandre!

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre på servicemarkedet og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Det kan til tider være veldig travelt - og det liker vi!

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb:

 • I Norges største bilforhandlerkjede
 • I et meget profesjonelt og aktivt miljø og hvor arbeidsmiljøet er kjempebra
 • Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Tydelig fokus på helse, miljø og sikkerhet
 • Tilgang til firmahytter på Beitostølen

Arbeidsoppgaver vil være:

 • Reparasjon av steinsprut
 • Skifte av frontrute
 • Kalibrering av førerassistentsystemer
 • Feilsøking og utbedring av vannlekkasjer

Vi søker personer som:

 • Jobber godt både selvstendig og sammen med andre
 • Har god ordenssans, jobber raskt og nøyaktig og er målrettet 
 • Har kunden og kundetilfredshet i fokus
 • Har høy yrkesstolthet og leverer arbeid av høy kvalitet
 • Har ambisjoner om faglig utvikling og læring
 • Har førerkort klasse B

Synes du dette høres interessant ut? Klikk på "søk her" så er du igang! Vil du vite litt mer om stillingen? Ta kontakt med Skadeleder Morten Johansen, se kontaktinformasjon.

Vi på Møller Bil Skadesenter Trondheim håper å høre fra akkurat deg!

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: 14. juni 2024, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Morten Johansen
Stillingstittel: Skadeleder
Telefon: 91 57 75 91

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 14. juni
Arbeidssted: Trondheim