Søknadsfrist: Snarest

Verkstedleder

Werksta Norge

Om arbeidsgiveren

Werksta Group ble etablert i Sverige i 2015 og er nå den ledende skadereparasjonskjeden i Norden. Vi har mer enn 90 verksteder i Sverige, Finland og Norge som tilbyr skadereparasjoner av høy kvalitet. I Sverige finner du 24 workshops fra Stockholm til Malmö. I Finland opererer vi under navnet Autoklinikka, som dateres tilbake til 1992. Her har vi over 50 verksteder, eide og franchisetakere, noe som gjør oss til en virkelig landsdekkende kjede i Finland. Werksta utvidet til Norge i 2018 og har nå 13 verksteder på Vestlandet, Østlandet og Sørlandet. Den sterke fremgangen i veksten for Werksta Group fortsetter.

Er du klar for å ta en variert og interessant verkstedleder stilling i et konsern i vekst? Vi søker nå en erfaren Verkstedleder som trives i en hektisk hverdag og som evner å ha flere oppgaver i lufta samtidig.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter deg som har gode samarbeidsevner, er omgjengelig og serviceinnstilt, du er nøyaktig, strukturert og evner å jobbe selvstendig. Du er fleksibel, tar initiativ, er løsningsorientert og har evne til å videreutvikle driften i positiv retning. Du har erfaring som leder og har gode medmenneskelige egenskaper, og kjenner deg igjen i våre kjerneverdier Mennesker, Ærlighet, Kvalitet og Respekt.

Om Rollen:

Du vil ha ha resultat- og personalansvar for hele avdelingen med 12 medarbeidere, med støtte fra hovedkontor og sentrale funksjoner, i tillegg til samarbeid med verkstedslederne på de 13 andre avdelingene og i eget team.

Ansvarsområde

  • Daglig og operativ ledelse av skade -og lakk verkstedet
  • Personalansvar for 12 dyktige medarbeidere
  • Resultatansvar
  • Delaktig i taksering og dialog med kunder og forsikringsselskapenes takstapparater
  • Delaktig i Reservedelhåndtering
  • Arbeide aktivt for å imøtekomme kjedens felles målsetninger

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Ledererfaring med dokumenterbare resultater
  • Erfaring med personalansvar
  • Selvstendig og løsningsorientert

Er du klar for å ta utfordringen? Bli med oss på denne spennende reisen og spille en nøkkelrolle i Werkstas vekst. For spørsmål om stillingen, vennligst kontakt regionleder, Daniel Sæther, på 900 12 231 eller daniel.saether@werksta.no

Vi ser frem til å motta din søknad!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Daniel Sæther
Stillingstittel: Regionleder
Telefon: 900 12 231
E-post: daniel.saether@werksta.no
-
Kontaktperson: Hedda Ferrington
Telefon: 41 53 25 73

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Gjerdrum