Søknadsfrist: Snarest

Servicekoordinator: Bli med på et vinnerlag i AutoMateriell AS

Automateriell AS

Om arbeidsgiveren

AutoMateriell AS

Selskapet ble grunnlagt i Oslo i januar 1939, har en stolt historie som en ledende aktør i bil- og motorbransjen. I dag er vi en av Norges mest innflytelsesrike leverandører av avansert utstyr til bilverksteder. Med høy ekspertise innen løfteutstyr, karosseriutstyr, kundetilpassede lakkabiner, hjulstillingsverktøy, dekkutstyr, testutstyr og et bredt spekter innen bilvask og industriell rengjøring har vi satt standarden i bransjen. Vi har også oppnådd stor suksess i planlegging og totalprosjektering av moderne bilverksteder. Vi er stolte av å ha introdusert noen av verdens mest anerkjente merkenavn til det norske markedet. Med merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary har vi skapt en solid merkevareportefølje som gir våre kunder tillit og trygghet. AutoMateriell AS er eid av solide Relais Group, og vår vekst har vært imponerende. For mer informasjon gå inn på: www.automateriell.no

Vi søker etter en Servicekoordinator til vårt hovedkontor på Lierstranda ved Drammen som vil styrke vårt backoffice team. Den rette kandidaten vil spille en nøkkelrolle i vårt arbeid med å opprettholde og styrke vår posisjon som Norges fremste leverandør av utstyr til bilbransjen.

Med kvalitetsprodukter innen løfteutstyr, karosseriutstyr, kundetilpassede lakkabiner, hjulstilling, dekk- og- testutstyr, dyktige medarbeidere, sunn økonomi og et stadig voksende marked er det gode fremtidsutsikter for selskapet.

Vi tilbyr også et omfattende utvalg innen bilvask og industriell rengjøring som inkluderer bilvask, selvvaskemuligheter, manuelle vaskehaller, industrielle høytrykksanlegg, skumanlegg, kjemikalier, rengjøringsmaskiner og høytrykksrekvisita.

AutoMateriell ble grunnlagt i 1939 og har i dag rundt 45 ansatte som er lidenskapelig opptatt av kunder, leverandører, kollegaer og våre produkter. Våre ambisjoner er høye, og vi forventer en omsetning i 2024 på 210 millioner med målsetting om å øke vår omsetning og resultater betydelig i årene fremover.

Er du klar?

Har du erfaring fra bil- og motorbransjen? Har du teknisk interesse og innsikt? Kjenner du til vår bransje og våre produkter? Har du lyst til å jobbe med våre kvalitetsprodukter? Trives du med arbeid som krever god struktur? Håndterer du et høyt tempo? Hvis svaret er ja på ovennevnte spørsmål, ta kontakt med oss og/eller send oss en søknad.

Som Servicekoordinator vil du ha ansvar for å koordinere og planlegge oppdrag for våre Serviceteknikere. Arbeidsoppgavene vil variere etter behov men inkluderer også blant annet fakturering og konteringsarbeid, oppfølging og planlegging av innkommende leveranser, samt å sørge for optimal kapasitetsutnyttelse av Serviceteknikerne.

Dette er en spennende mulighet for deg som trives med en variert arbeidshverdag og ønsker å jobbe i et selskap med gode utviklingsmuligheter.

Sentrale arbeidsoppgaver

 • Koordinere og prioritere ressurser
 • Planlegge og fordele jobber til våre teknikere
 • Sikre tydelig kommunikasjon internt og eksternt
 • Omdirigere ressurser ved fravær eller hendelser
 • Proaktivt arbeid mot våre kunder fra et serviceperspektiv
 • Teknisk bakgrunn, gjerne både teoretisk og praktisk

Ønskede kvalifikasjoner

 • Kan vise til relevant erfaring
 • Er organisert, strukturert og systematisk
 • Har gode samarbeidsevner
 • Er flytende i norsk, både muntlig og skriftlig
 • Dersom du har kjennskap til eller erfaring med bruk av Handyman er det en fordel
 • Evne til å jobbe godt i team og erfaring med kryssfunksjonelt samarbeid 

Hvilke personlige egenskaper ønsker vi at du har?

Vi mener at våre ansatte er selskapets viktigste ressurs og en viktig årsak til vår lange historie og suksess.

Vi ønsker at du er en person som er strukturert, selvgående med evnen til å arbeide effektivt.

Arbeidet er svært variert med mange forskjellige arbeidsoppgaver.

Det krever at du evner å filtrere informasjon, ta avgjørelser med gode prioriteringer.

Det er viktig at du er samvittighetsfull og følger oppsatte tidsplaner.

Vi ønsker en person som er god på kundekommunikasjon, er teamorientert med høy gjennomføringskraft, og

sist, men ikke minst, er stabil og har godt humør.

Hva kan vi tilby deg?

En trygg arbeidsplass med et godt miljø. En stilling med varierte arbeidsoppgaver. Mobiltelefon og PC. Gode lønns-, pensjons- og forsikringsvilkår. Vi bryr oss om deg, derfor har alle ansatte i selskapet behandlingsforsikring. Jobben krever hovedsakelig tilstedeværelse på kontoret.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Ole Sletten
Stillingstittel: COO
Telefon: 95 26 86 80
-
Kontaktperson: Håkon Tufto
Stillingstittel: Teamleder service
Mobil: 46 92 19 11

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Lierstranda