Søknadsfrist: Snarest

Sandven AS vokser videre og styrker kundemottaket - Vi søker ny Service Advisor

Sandven AS

Om arbeidsgiveren

Sandven AS ble etablert i 1998 og startet med import av eksklusive biler fra Tyskland. Vi har i dag utviklet oss til en moderne nybilforhandler. Merkene Jaguar, Land Rover, Dodge og RAM har mange attraktive modeller og har et svært spennende modell program for fremtiden.

Vi har i 2023 også startet salg av Seres - en premiumbil fra et kinesisk, veletablert bilmerke.

Bedriften har i dag 35 ansatte og omsatte i 2023 for MNOK 345 og har en svært sunn økonomi. Sandven AS holder til i topp moderne lokaler på Kokstad.

Som arbeidsgiver setter vi i Sandven AS et sterkt fokus på et godt arbeidsmiljø med høyt tempo. Vi har en offensiv innstilling og vi investerer for tiden i spennende muligheter for selskapets fremtid.

På grunn av økende arbeidsmengde og flere nye bilmerker søker Sandven AS etter er ny Service-advisor til vårt kundemottak for ettermarked.

Sandven AS leverer noen av de mest avanserte og luksuriøse billene som noensinne er laget. I tillegg vokser vi med nye merker. Er du interessert i å jobbe med biler i high-end segmentet for et selskap i vekst?

Vi ser etter en person som er drivende, positiv og ønsker å yte høy kvalitet i møtet med våre kunder. Du har gode og tydelige kommunikasjonsevner, er serviceinnstilt og trives som bindeledd mellom vårt topp moderne verksted og våre kunder. Du er selvstendig og løsnings -orientert i møtet med kunder og kollegaer

Som Service-advisor hos Sandven AS er du vårt ansikt utad og har en sentral rolle i møtet med våre kunder. Du må ha erfaring fra bilbransjen, trives med direkte kundekontakt, samt vise meget god kommunikasjonsevne via telefon og e-post.

Vi forventer følgende:

  • Erfaring fra bilbransjen er en forutsetning for å søke stillingen.
  • Førerkort klasse B
  • Gode kommunikasjonsevner, skriftlig og muntlig, norsk og engelsk
  • Erfaring med IT som arbeidsverktøy
  • Du trives i en hektisk hverdag blant trivelige kolleger
  • Mulighet til å jobbe med noen av bransjens sterkeste merkevare

Sandven AS tilbyr konkurransedyktige betingelser, pensjonsavtale og forsikringsordninger for våre ansatte.

Vi håper å få deg med på laget!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Trond Heggebø
Stillingstittel: COO
Telefon: 45 66 66 56

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Kokstad, Bergen