Søknadsfrist: Snarest

Markedssjef: Vil du være med å sette Jensen & Scheele på kartet i næringslivet?

Jensen & Scheele Bil

Om arbeidsgiveren

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 av Roger Jensen og Arne-Henning Scheele. De startet opp som forhandler av Volvo og Renault i Halden og Aremark. Selskapet ble etablert med syv ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester. Vi holder til i moderne lokaler i Vestgårdveien 1 – 3 på Sørlifeltet mellom Halden sentrum og E6.

Dette anlegget imøtekommer morgendagens krav fra både våre kunder, leverandører og ansatte.

Vi er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og Aremark. Vi har som mål å være nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele Bil AS har gjennom fornøyde kunder, dermed gode salgsresultater og god økonomi blitt kåret til årets Volvo-forhandler 21 ganger av 23 mulige. Gjennom vår interne skole, Jensen & Scheele Skolen, trener vi kontinuerlig på gode holdninger og gi god service internt og eksternt.

I dag teller vi over 50 motiverte ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring, skadeverksted og BilXtra verksted. Jensen & Scheele Bil AS er opptatt av at bilbransjen skal tilføres faglært personell og jobber aktivt med å tilby lærlingplasser. Vi har i dag fire dyktige lærlinger på vårt serviceverksted og skadeverksted.Vi er opptatt av å benytte lokale leverandører og samtidig være med på å bistå et bredt tilbud fritidsaktiviteter og kultur slik at vårt lokalområde skal forbli et attraktivt bosted som igjen sikrer at lokalt næringsliv har tilgang til dyktige medarbeidere.

I april 2019 ble alle aksjene i Jensen & Scheele Bil AS kjøpt av Bilia Personbiler AS, men selskapet driftes videre lokalt og under samme navn.

Siden 1991 har vi hatt en jevn stigning i vår omsetning, og er i dag ledende leverandør av biler og bilrelaterte tjenester i Halden og Aremark. Vi har som mål å være nr. 1 på kundetilfredshet i Halden og omegn, uansett bransje, og jobber også for å ha de mest fornøyde ansatte. Jensen & Scheele Bil AS har gjennom fornøyde kunder, dermed gode salgsresultater og god økonomi blitt kåret til årets Volvo-forhandler 21 ganger av 23 mulige.

Som en del av vår strategi ønsker vi en egen dedikert ressurs med fokus på bedriftsmarkedet med hele Østfold som nedslagsfelt. Vi vet at vi er på Norges toppen i kundetilfredshet, og ønsker nå å tilby våre produkter og høykvalitets kundeoppfølging til næringslivet.

I en nyopprettet stilling søker vi nå en ny markedssjef bedrift.

Arbeidsoppgaver:

 • Salg til bedriftsmarkedet i vår region
 • Videreutvikling av våre flåtekonsepter
 • Aktiv og kundetilpassede markedsaktiviteter
 • Operativ rolle med eget budsjett og fokus på moderne salgs- og markedsløsninger
 • KAM for større bedriftskunder
 • Skape nye forretningsmuligheter ved å aktivt oppsøke leads
 • Sikre svært høy kundetilfredshet i bedriftsmarkedet

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med B2B salg
 • Erfaring fra bilbransjen en fordel, men annen relevant erfaring vil vurderes
 • Evnen til å finne løsninger som dekker deres behov
 • Har gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig
 • Er dyktig i bruk av data som arbeidsverktøy og kan håndtere ulike IT-systemer som er en sentral del av arbeidsdagen
 • Er initiativrik, selvstendig, serviceinnstilt og har høy arbeidskapasitet

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et team som er sulten på suksess
 • Gode Lønns- og andre betingelser som verdsetter din erfaring og kompetanse
 • Faglig vekst og personlig utvikling

Virker dette interessant, og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner, Olaf Bergesen, i Bergesen Executive Search, på telefon: +47 901 19 130.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Olaf Bergesen
Stillingstittel: Rekrutteringspartner
Telefon: 90 11 91 30

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Halden