Søknadsfrist: 30. april

Har du lyst til å jobbe som Bilskadereparatør?

Møller Bil Skadesenter Vestfold

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no.

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 400 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.Møller Bil Skadesenter Vestfolds anlegg er basert på fremtidens teknologi og krav, som blant annet ivaretar arbeidsmiljø, de sertifiserte kvalitetskrav fra importør og fabrikk, samt det ytre miljø. Møller Bil Skadesenter Vestfold er blant Europas mest moderne bilskadesenter.Møller Bil Skadesenter Vestfold er lokalisert på Broen, 3170 Sem.

Vi søker bilskadereparatør til Møller Bil Skadesenter Vestfold

Møller Bil Skadesenter Vestfold søker bilskadereparatør. Vi har fokus på folk og organisasjon samt kvalitet, kompetanse og trivsel.

Hos oss vil du få tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Som bilskadereparatør hos oss blir du en del av et stort team som på bilskadeavdelingen består av 28 personer.

Vi er ambisiøse med tanke på produksjon og utvikling og du får sette ditt preg på arbeidsplassen med din humor, dine interesser og din lidenskap. 

Hva vi kan tilby:

Hos oss får du jobbe allsidig og med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og gode kurs- og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inkl Møller Mobility Groups meget gode pensjons- og forsikringsordninger.

De viktigste arbeidsoppgavene som bilskadereparatør:

  • Skadereparasjoner på primært Volkswagen, Audi, Skoda og Seat/Cupra

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilskadereparatør og gjerne med relevant erfaring
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Har førerkort
  • Kan identifisere deg med Møller Mobility Groups grunnverdier Åpen & ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig

Er du en person som ønsker å jobbe med det siste innen verktøy, er selvstendig, men også teamorientert, har godt humør og liker at det er mye å gjøre, ja da vil vi gjerne høre fra deg!

Vil du vite mer om stillingene? Ta en telefon eller send sms til Nils Martin, se kontaktinformasjon. Eller du klikker på "søk stilling" så er du i gang! 

Møller Mobility Group ble i 2023 re-sertifisert som et av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Nils-Martin Karlsen
Stillingstittel: Skadeleder
Telefon: 99 40 15 01

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Sem i Vestfold