Søknadsfrist: 30. april

Vil du jobbe som mekaniker på en av Norges beste arbeidsplasser?

Møller Bil Etterstad

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Etterstad er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Øst A/S, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av bruktbil, autorisert verksted for Skoda og salg av deler/tilbehør for Skoda. Selskapet består av 37 dyktige medarbeidere. Møller Bil Etterstad holder til i Grenseveien 67, 0609 Oslo.

Møller Bil Etterstad søker mekaniker!

Vi har ledig spennende og allsidig mekanikerstilling med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevare Skoda, og vi kan friste med gode systemer og opplæringsprogrammer. Hvis du trigges av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger så kan dette være noe for deg. Vi har konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger, og alle medarbeidere har tilgang til firmahytter på Beitostølen.

De viktigste arbeidsoppgavene:

  • Utføre mekaniske reparasjoner, service og vedlikehold
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Jobbe iht fabrikk-systemene og de retningslinjer som ligger der
  • Utgjøre en viktig del av et godt mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i folk og bil som vil være en del av et godt team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet, er pliktoppfyllende og ikke minst er du nøyaktig. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne, teknikerne og lærlingene og sammen skaper dere en god arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer, for de som ønsker utviklingsmuligheter. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka! Velkommen til avdeling Servicemarked hos Møller Bil Etterstad, vi håper å høre fra akkurat deg!

Vi søker deg som:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Og er du en person med godt humør og liker å ha det gøy på jobb samtidig som du yter det lille ekstra når det trengs så vil du passe fint inn i gjengen vår. Er du godkjent PKK-kontrollør er det et pluss men ikke et krav. 

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du sender en sms eller laster opp en kort CV. Vil du vite mer om å jobbe hos oss? Da tar du en telefon/send sms til servicemarkedssjef Amir Tabakovic, se kontaktinformasjon. Vi vurderer søknader fortløpende.

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert som en av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: 30. april, søknader vurderes løpende.

Et lite innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss kan du se i videoen øverst i stillingsannonsen!

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Amir Tabakovic
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 47 33 52 11

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 30. april
Arbeidssted: Oslo