Søknadsfrist: 10. april

Vi søker Skadeleder til Møller Bil Skadesenter Hamar

Møller Bil Skadesenter Hamar

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 400 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.Møller Bil Skadesenter Hamar er et datterselskap i Møller Bil AS, og er lokalisert i Holabekkvegen 62, 2320 Furnes. Skadesenteret er helt nytt og ble overtatt i desember 2023 og er blant Norges mest moderne karosseri- og lakkverksteder. Skadesenteret er vel 2000 m² stort og utstyrt med det mest moderne lakk og karosseri utstyret som finnes på markedet. Våre medarbeidere er opptatt av å levere topp kvalitet, høy produktivitet og fornøyde kunder, igjennom motiverte og kompetente medarbeider.

Møller Bil Skade søker en motiverende, driftig og inkluderende Skadeleder til vårt nye Skadesenter på Hamar - en svært spennende og utfordrende lederstilling.

For rett kandidat åpner det seg nå en unik mulighet – vi søker Skadeleder ved Møller Bil sitt nyetablerte skadesenter på Hamar. Som Skadeleder vil du få ansvaret for å utvikle avdelingen i tråd med Møller Bil Skade sine mål, samtidig som du har det daglige ansvaret for den operative driften av skadesenteret. Dette innebærer å skape en god Møller Bil kultur, definere prosesser, identifisere nye muligheter og fremtidige ressursbehov, samt rekruttere og utvikle våre medarbeidere. Du vil i dette arbeidet få god støtte av ledelsen i Møller Bil Skade, gode kollegaer og linjeressurser.

Vårt nye Skadesenteret er lokalisert i sammen område som vår Volkswagen, Audi og Skoda forhandler på Hamar, nærmere bestemt Holabekkvegen 62 på Furnes. Vi er i dag 11 ansatte og forventer å vokse til rundt 15 ansatte når vi er oppe i full drift. 

De viktigste arbeidsoppgavene er å sørge for at skadesenteret leverer kvalitet og produktivitet på øverste nivå, som igjen skaper fornøyde kunder og resultater i henhold til målsettinger. Dette gjøres ved kontinuerlig videreutvikling av dyktige medarbeidere, slik at de kan møte dagens og morgendagens kundekrav og fremstå som bransjens mest profesjonelle karosseri- og lakkverksted. 

Som vår nye skadeleder er det viktig at du utvikler både folk og forretning på en bærekraftig måte. Vi ser for oss at du:

 • Har relevant erfaring og dokumenterte resultater innenfor ledelse og skade-/verksteddrift
 • Er strukturert med stor arbeidskapasitet og er villig til å legge ned nødvendig innsats
 • Er en inkluderende leder med gode samarbeidsegenskaper og som evner å se og motivere folkene rundt deg
 • Er en dyktig relasjonsbygger som involverer, forankrer, beslutter og gjennomfører
 • Er nysgjerrig på nye konsepter og ser muligheter, er selvstendig og beslutningsdyktig
 • Jobber målrettet og strukturert, er positiv og har godt humør
 • Identifiserer deg med - og lever ut våre grunnverdier; Åpen & ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig

Vi tilbyr:

 • En spennende og utfordrende lederrolle med store utviklingsmuligheter
 • Gode betingelser etter kvalifikasjoner og erfaring
 • En arbeidsgiver som er sertifisert Great Place to Work
 • Konkurransedyktige betingelser inkl firmabil og Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Tilgang til firmahytter på Beitostølen

Vil du vite mer? Kontakt Direktør Møller Bil Skade, Kurt Eskevik, se kontaktinformasjon.

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: 10. april 2024, alle henvendelser behandles konfidensielt.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Kurt Eskevik
Stillingstittel: Direktør
Telefon: 45 01 54 55
E-post: kurt.eskevik@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 10. april
Arbeidssted: Furnes