Søknadsfrist: Snarest

Servicetekniker i Oslo: Bli med på et vinnerlag i AutoMateriell AS

Automateriell AS

Om arbeidsgiveren

AutoMateriell

Selskapet ble grunnlagt i Oslo i januar 1939, har en stolt historie som en ledende aktør i bil- og motorbransjen. I dag er vi en av Norges mest innflytelsesrike leverandører av avansert utstyr til bilverksteder. Med høy ekspertise innen løfteutstyr, karosseriutstyr, kundetilpassede lakkabiner, hjulstillingsverktøy, dekkutstyr, testutstyr og et bredt spekter innen bilvask og industriell rengjøring har vi satt standarden i bransjen. Vi har også oppnådd stor suksess i planlegging og totalprosjektering av moderne bilverksteder. Vi er stolte av å ha introdusert noen av verdens mest anerkjente merkenavn til det norske markedet. Med merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary har vi skapt en solid merkevareportefølje som gir våre kunder tillit og trygghet. AutoMateriell AS er eid av solide Relais Group, og vår vekst har vært imponerende. For mer informasjon gå inn på: www.automateriell.no

Vi søker nå en servicetekniker i Oslo - Oslo Nord. Den rette kandidaten vil spille en viktig rolle i vårt arbeid med å opprettholde og styrke vår posisjon som Norges fremste leverandør av utstyr til bilbransjen.

Med kvalitetsprodukter innen løfteutstyr, karosseriutstyr, kundetilpassede lakkabiner, hjulstilling, dekk- og testutstyr, dyktige medarbeidere, sunn økonomi og et stadig voksende marked er det gode fremtidsutsikter for selskapet.

Vi tilbyr også et omfattende utvalg innen bilvask og industriell rengjøring som inkluderer bilvask, selvvaskemuligheter, manuelle vaskehaller, industrielle høytrykksanlegg, skumanlegg, kjemikalier, rengjøringsmaskiner og høytrykksrekvisita.

AutoMateriell ble grunnlagt i 1939 og har i dag rundt 48 ansatte som er lidenskapelig opptatt av kunder, leverandører, kollegaer og våre produkter. Våre ambisjoner er høye, og vi forventer en omsetning i 2023 på 200 millioner med målsetting om å øke vår omsetning og resultater betydelig i årene fremover.

Er du klar?

Har du teknisk interesse og innsikt? Har du lyst til å jobbe med våre kvalitetsprodukter? Trives du med arbeid som krever god planlegging og struktur? Kjenner du til vår bransje og våre produkter? Håndterer du et høyt tempo? Ønsker du en variert arbeidsdag hvor du er mye på farten i en fullt utstyrt servicebil? Vil du hjelpe våre kunder med installasjoner og service? Hvis svaret er ja på ovennevnte spørsmål, ta kontakt med oss og/eller send oss en søknad.

Sentrale arbeidsoppgaver

  •  Installasjon, service, feilsøking og reparasjon av vårt verkstedutstyr
  •  Kalibrering etter ISO 17025 på PKK-utstyr
  • Kursing i kundenes utstyr som vi har levert
  • Tipse våre selgere om nye kunder eller eksisterende som har behov for nytt materiell
  • Samarbeide og dele kunnskap og erfaringer med våre øvrige serviceteknikere

Ønskede kvalifikasjoner

  • Fagbrev som landbruksmekaniker, automasjonstekniker, industrimekaniker, elektroreparatør, biloppretter eller bilmekaniker.
  • Erfaring med bruk av data som arbeidsverktøy.
  • Interesse for og erfaring med våre eller lignende produkter
  • Beherske engelsk og norsk, muntlig og skriftlig (faglitteratur er på engelsk).
  • Førerkort klasse B er et krav. Og det er en fordel med søkere som har BE

Hvilke personlige egenskaper ønsker vi at du har?

Vi mener at våre ansatte er selskapets viktigste ressurs og en viktig årsak til vår lange historie og suksess. Vi ønsker at du er en person som er strukturert, selvgående med evnen til å arbeide effektivt. Arbeidet er svært variert med mange forskjellige arbeidsoppgaver. Det krever at du evner å filtrere informasjon, ta avgjørelser med gode prioriteringer. Det er viktig at du er samvittighetsfull og følger oppsatte tidsplaner. Vi ønsker en person som er god på kundekommunikasjon, er teamorientert med høy gjennomføringskraft, og sist, men ikke minst, er stabil og har godt humør.

Hva kan vi tilby deg?

En trygg arbeidsplass med et godt miljø. En stilling med varierte arbeidsoppgaver, i hovedsak ute hos våre kunder. Mobiltelefon og PC. Konkurransedyktige lønns, pensjons og forsikringsvilkår.

Vi bryr oss om deg, derfor har alle ansatte i selskapet behandlingsforsikring.

Vi har en servicekoordinater som vil hjelpe deg med planleggingen av arbeidsdagene, og du vil i hovedsak kunne starte arbeidsdagen fra der du bor i selskapets servicebil.

For rette kandidat, kan det på sikt tilkomme andre oppgaver som for eksempel prosjektansvar/ produktansvar

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Ole Sletten
Stillingstittel: COO
Telefon: 95 26 86 80
-
Kontaktperson: Håkon Tufto
Stillingstittel: Teamleder service
Mobil: 46 92 19 11

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo