Søknadsfrist: 29. februar

Vi søker plassjef til vår nye XPENG forretning på Hamar

Bilia

Om arbeidsgiveren

Bilia Norge AS er en del av Bilia-konsernet, som er en av Europas største bilforhandlergrupper med anlegg i Sverige, Norge, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi er lokalisert i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold & Telemark. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS representerer vi også merkene Toyota og Lexus i Vestfold & Telemark og Trøndelag.Siste tilskudd i Bilia familien er de nyoppkjøpte selskapene Felgteknikk, Kokstad autosenter, Bil1Din og Insignia.Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift, og vi har ca. 1.300 medarbeidere som hver dag bidrar for å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

Det helelektriske merket XPENG har den siste tiden tatt Norge med storm med sine høyteknologiske biler, gode rekkevidde og konkurransedyktige priser. I november ble XPENG G9 kåret til "Folkets favoritt" av Dagbladet, Dinside og Elbil24.no sine lesere.

I år vil XPENG starte med leveranser av nyheten XPENG G6, som vi forventer skal bli et meget attraktivt alternativ til dagens mestselgende bilmodell i Norge, Tesla Model Y.

Bilia, som er Norges tredje største aktør i personbilmarkedet, er nå i full sving med å opprette nye representasjonspunkter for Bilia XPENG og vi ser etter deg som vil være med å spille en nøkkelrolle som plassjef for vår nye XPENG lokasjon hos Bilia på Hamar.

Du har gode evner til å sette mål og jobbe systematisk for å nå disse og trives med budsjett- og resultatansvar for eget område. Du er systematisk, har god orden og høy grad av serviceinnstilling. Hos oss vil du ha stor grad av kontroll over egen arbeidshverdag og ha muligheten til å utvikle deg i en viktig lederrolle.

Beskrivelse av hovedtrekkene ved stillingen:

 • Plassjef vil være operativt involvert i salg, med eget budsjett
 • Totalansvar og myndighet innenfor avdelingen – dvs. økonomiske resultater, kundetilfredshet og medarbeidertilfredshet
 • Personalansvar for selgere og øvrige medarbeidere i avdelingen
 • Aktivt bygge og utvikle XPENG kundeportefølje innenfor eget ansvarsområde
 • Dyrke og utvikle den gode relasjonen vi har til våre kunder, kollegaer og samarbeidspartnere
 • Ansvarlig for salgsaktiviteter i og utenfor anlegget for avdelingen

Beskrivelse av krav til bakgrunn og personlige egenskaper som kreves for stillingen:

 • Relevant erfaring og utdanning innenfor salg og ledelse
 • Relasjonsbygger og miljøskapende med gode samarbeidsevner
 • Ambisiøs med sterkt engasjement for å nå avdelingens mål
 • Profesjonell og løsningsorientert både eksternt og internt
 • Selvstendig og initiativrik med beslutningsevne
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter og IT kunnskaper

Vi er opptatt av at våre medarbeidere skal ha det bra, både på og utenfor jobb, derfor har Bilia sine medarbeideres fremtid, helse og privatliv i tankene. Det er viktig for oss at nye medarbeidere føler seg velkomne og raskt finner seg til rette. Vi jobber aktivt for din trivsel og trygghet. Noe av fordelen med å jobbe i Bilia er gode lønns- og pensjonsordninger, treningsstøtte, behandlingsforsikring og personalrabatter.

Vi tilbyr muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy. I Bilia er vi opptatt av mangfold, vi ønsker kollegaer med ulik bakgrunn, kompetanse og perspektiver for å bli enda bedre på oppgaveløsning. 

Virker dette interessant og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Olaf Bergesen i Bergesen Executive Search på tlf: +47 901 19 130.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Olaf Bergesen
Stillingstittel: Headhunter
Telefon: 90 11 91 30

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 29. februar
Arbeidssted: Furnes