Søknadsfrist: 29. februar

Vi trenger dyktig mekaniker til nyttekjøretøy, er det noe for deg?

Møller Bil Asker og Bærum

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Asker og Bærum er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 135 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 1,4 milliard kroner i 2024. Møller Bil Asker og Bærum holder til på Billingstadsletta 2, 1396 Billingstad.

Møller Bil Asker og Bærum trenger dyktig mekaniker til nyttekjøretøy, er det noe for deg?

Her på Møller Bil Asker og Bærum elsker vi biler, men ikke hvilke som helst biler. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er arbeidsmiljøet og folkene. Velkommen til storfamilien på Møller Bil Asker og Bærum!

Som mekaniker hos oss blir du en del av team nyttekjøretøy som er en gjeng på 12 personer. Her setter vi alle vårt preg på arbeidsplassen, med humor og forskjellige interesser og lidenskaper. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen, Volkswagen Nyttekjøretøy eller Skoda :)

De viktigste arbeidsoppgavene:

  • Utføre mekaniske reparasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) er det fint om du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring eller har lang erfaring som hjelpearbeider på nyttekjøretøy uten fagbrev
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse. Om du er nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å legge inn noen ord om deg selv, kontaktinfo og stillingen du har i dag. Vi fikser resten😊 Vil du vite mer om stillingen? Da sender du en sms eller tar en telefon til Alf Landstad, se kontaktinfo.

I 2023 ble Møller Mobility Group re-sertifisert som en av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Alf Landstad
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 95 77 25 42

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 29. februar
Arbeidssted: Billingstad