Søknadsfrist: 19. februar

Har du teft for teamutvikling og effektive arbeidsprosesser? Møller Bil Forus søker Teamleder deler

Møller Bil Forus

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Forus er en forhandler i Møller Bil Sør-Rogaland AS og et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi personbiler og nye Skoda personbiler, består virksomheten av autorisert verksted og salg av deler og tilbehør for Audi og Skoda. Vi er også stolte over å være sertifisert Audi Sport Verksted. Selskapet har 76 stolte og dedikerte medarbeidere som hver dag jobber målrettet for hverandre og for våre kunder. Det forventes en totalomsetning på ca 400 millioner kroner for 2024. Møller Bil Forus holder til i Vassbotnen i Sandnes.

Møller Bil Forus søker operativ teamleder med teft for teamutvikling og effektive arbeidsprosesser!

Møller Bil Forus har høye ambisjoner og stor tro på fremtiden. Vi ser stadig på nye muligheter og løsninger som kan bedre våre arbeidsprosesser innen servicemarkedet. Samtidig skal vi bevare og forbedre de ypperste triksene vi har og som har gitt oss en ledende posisjon innen servicemarkedstjenester for Audi og Skoda.

Nå vil vi styrke servicemarkedslaget og søker etter en operativ Teamleder for drift av vår deleavdeling for Audi og Skoda. Som en av våre Teamledere servicemarkedet vil du få en sentral rolle i å videreutvikle og ta ut det fulle potensialet i vårt servicemarked.

Vår nye Teamleder skal sammen med de øvrige Teamlederne og Servicemarkedssjef lede et team med 5 driftige og motiverte medarbeidere. Vi har satt oss høye mål for både omsetning, produktivitet, kundetilfredshet og kvalitet, og er derfor på jakt etter en person som vil være med å videreutvikle teamet og samarbeidet internt i bedriften.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å sørge for at deleavdelingen leverer kvalitet og produktivitet på øverste nivå. Du skal være en operativ leder med ansvar for en egen enhet, og som er tett på driften og sikrer gode vekslinger både ovenfor kundene, mellom avdelinger på huset og internt i egen avdeling. På den måten bidrar du til at vi oppnår avdelingens mål, både knyttet til kunde- og medarbeidertilfredshet og til økonomiske mål.

Dette gjør du ved å:

 • Styre arbeidshverdagen for Deleavdelingen med positivitet og besluttsomhet, og gå foran som et godt eksempel
 • Utvikle og motivere medarbeiderne våre - og bidra til at det er gøy å gå på jobb
 • Samarbeide tett med Servicemarkedssjef og de øvrige teamlederne på servicemarkedet, både for å utvikle egen avdeling og øvrige avdelinger
 • Bidra som aktivt medlem i ledergruppen på servicemarkedet
 • Sikre god daglig drift og gjøre nødvendige grep på kort/lang sikt for å nå budsjetter og sikre resultater iht. økonomiske og kvalitative mål

Vi ser etter deg som har:

 • Erfaring fra deleavdeling/verksteddrift, og gjerne en ledende rolle
 • Evne til å se "det litt større bildet" og ta det ned til daglige gjøremål og detaljer for å korrigere på kortere sikt
 • Forståelse for verkstedøkonomi og i stand til å være en god sparringspartner
 • Evne til å motivere andre og følge dem opp i hverdagen
 • Forståelse for hva som skal til for å gjøre våre kunder og ansatte svært godt fornøyd
 • "Stå på vilje" - og som er innstilt på hardt arbeid for å oppnå gode resultater

Du gjør tydelig prioritering av kortsiktige behov for å nå langsiktige resultater Som del av ledergruppen på Servicemarkedet blir du en viktig del av vår kultur- og arbeidsmiljøutvikling - derfor er det viktig for oss at du kan kjenne deg igjen i kjerneverdiene våre: Åpen og ærlig, Tydelig, Initiativrik, Omtenksom.

Til gjengjeld vil du få:

 • En sentral og utfordrende mellomlederstilling i Norges største bilforhandlerkjede
 • Mulighet til å delta i og sette ditt preg på et fantastisk arbeidsmiljø med stor takhøyde for nye initiativ og offensive tanker
 • En svært aktiv arbeidshverdag hvor du aldri vil kjede deg på jobb
 • Konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups gode forsikrings- og pensjonsordninger

Om du ønsker å vite mer om stillingen, ikke nøl med å ta kontakt med Servicemarkedssjef John Erik Mæland, se kontaktinformasjon.

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: John Erik Mæland
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 95 86 64 35

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 19. februar
Arbeidssted: Sandnes