Søknadsfrist: 22. februar

NAF Sentrene Østfold søker mekaniker

NAF

Om arbeidsgiveren

Norges Automobil-Forbund har 480 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med 300 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.

Vil du skru på alle bilmerker og modeller? Hos oss får du muligheten til å løse utfordringer på alle biltyper sammen med inkluderende og støttende kollegaer. Vi ser for oss at denne stillingen vil jobbe hovedsaklig i Moss.

Hva skal du gjøre?

Som bilmekaniker på vårt verksted skal du utføre service og reparasjoner på både fossil- og elbiler, og gi troverdig teknisk rådgivning til våre kunder. Kunnskapsdeling og samarbeid med kollegaer i NAF er også en stor del av hverdagen.

Er dette deg?

Vi trenger deg som har fagbrev som bilmekaniker. Noen års erfaring fra bilbransjen er en fordel, men ikke et krav. Du liker å jobbe med alle bilmerker og er nysgjerrig på utviklingen i bilparken. Vi forventer at du er serviceinnstilt, en lagspiller og imøtekommende. Hos oss blir du en del av et aktiv miljø med høyt tempo som ser løsninger fremfor utfordringer.

Dette er oss:

I NAF er det høyde under taket, og mennesker som tar godt vare på hverandre. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private- og næringskunder. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling og ha dyktige ansatte som føler de blir sett og utvikler seg innenfor sitt område. Derfor har vi opprettet vårt eget kompetansesenter hvor det holdes interne kurs innen verksted, PKK, elbil, med mer.

Er det noe du lurer på hører vi gjerne fra deg:)

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Fredrik Aune
Stillingstittel: Leder NAF sentrene i Østfold
Telefon: 46 63 81 64
-
Kontaktperson: Tom Eilert Karlsen
Stillingstittel: Regionleder
Telefon: 47 45 36 95

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 22. februar
Arbeidssted: Moss