Søknadsfrist: 15. februar

Lyst til å jobbe med mekanikk eller lakk på bilskadesenter?

Møller Bil Skadesenter Kokstad

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 350 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.Møller Bil Skadesenter Kokstad er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Bergen AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Kokstad er spesialister på småskader, Bedriftens medarbeidere leverer god kvalitet og ivaretar høy kundetilfredshet.Møller Bil Skadesenter Kokstad er sertifisert Skadespesialist. Vi holder til i nye moderne lokaler som blant annet ivaretar arbeidsmiljø, kvalitetskrav fra importør og fabrikk, samt det ytre miljø. Møller Bil Skadesenter Kokstad holder til på Kokstadveien 29A, 5257 Kokstad.

Lyst til å jobbe med mekaniske reparasjoner eller lakkering? Møller Bil Skadesenter Kokstad søker bilmekaniker og billakkerer!

Møller Bil Skadesenter Kokstad er et topp moderne skadesenter med fokus på kvalitet, kompetanse og trivsel. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. 

Som bilmekaniker eller billakkerer hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 21 personer, der du får sette ditt preg på arbeidsplassen med din humor, dine interesser og din lidenskap. 

Vi kan tilby deg en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har også firmahytter på Beitostølen som er tilgjengelig for alle medarbeidere.

De viktigste arbeidsoppgavene som bilmekaniker:

 • Utføre mekaniske reparasjoner
 • Gjøre diagnose og feilsøking
 • Utføre service og vedlikehold
 • Utgjøre en viktig del av et rått skadesenter-team som spiller hverandre gode

De viktigste arbeidsoppgavene som billakkerer:

 • Klargjøre biler for «lakkboks»
 • Lakkeringsarbeid
 • Etterarbeid med klargjøring etter lakkering

Vi søker dere som:

 • Er fagutdannet med relevant erfaring
 • Mekanikerstillingen; gjerne godkjent PKK kontrollør - men ikke et krav
 • Lakkererstillingen krever det skarpe øyet og å være detaljorientert
 • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

I tillegg til dette vil du få jobbe med det siste innen verktøy, og det er fint om du både kan jobbe selvstendig og i team og ønsker å utgjøre en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode. Har du godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs så vil vi gjerne høre fra deg.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon eller send sms til Dan Inge Vatne Steine, se kontaktinformasjon.

Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang! 

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vi du se hvordan det er å jobbe på våre bilskadesentre - ta en titt på videon øverst i stillingsannonsen.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Dan Inge Vatne Steine
Stillingstittel: Skadeleder
Telefon: 45 51 96 07
E-post: dan.inge.vatne.steine@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Bergen