Søknadsfrist: Snarest

Vi søker en faglig sterk og forretningsorientert økonom- er du vår neste CFO?

Drivalia Lease Norge AS

Om arbeidsgiveren

DRIVALIA er et leasing-, bilutleie- og mobilitetsselskap, eid av Crédit Agricole Group, verdens 10. største globale bankkonsern, som betjener over 53 millioner kunder i 47 land. DRIVALIA Norge (tidligere ALD Automotive AS) har en solid posisjon innenfor leasing, bilfinansiering og flåtestyring i Norge. Med over 24 års erfaring som leasing aktør i det norske markedet, kjenner vi bil- og transportbehovene til små og store norske bedrifter ut og inn. Vårt hovedforretningsområde er operasjonell bedriftsleasing og fleksibel korttidsleasing til private og offentlige virksomheter. Dessuten tilbyr vi både privatleasing, bilabonnement og bruktbilutsalg. I Norge er vi 60 dedikerte ansatte som holder til ved vårt hovedkontor på Stabekk eller ved vår innleverings- og bruktbilavdeling i Sandvika.

Drivalia søker etter en fremtidsrettet, forretningsorientert og faglig dyktig CFO til vår ledergruppe. Selskapet har en ambisiøs vekststrategi, og CFO vil ha en sentral rolle i den strategiske og forretningsmessige utviklingen av selskapet. Du vil samarbeide tett med administrerende direktør og være en viktig samarbeidspartner og støtte for ham. Du vil bli eksponert for alle deler av virksomheten i Norge og du blir også en del av det regionale og globale CFO-miljøet for deling av kunnskap og best practice.

Som CFO vil du ha ansvar for ledelse av økonomi- og finansfunksjonen samt lede arbeidet med å videreutvikle gode rapporteringsstrukturer og analyseverktøy. Ressursen vi søker etter har en genuin interesse for å etablere struktur og systemer for å støtte utviklingen, inkludert digitalisering av rutiner og prosesser.

Stillingen rapporterer til CEO og er sentral i ledergruppen.

Hovedansvar og oppgaver

  • opprettholde selskapets finansielle situasjon gjennom god styring av likviditeten
  • sikre periodisk finansiell rapportering av høy kvalitet til styret og eier
  • utvikle og gjennomføre forretningsplaner, inkludert prognoser, budsjetter og KPI-er
  • delta aktivt i strategiske beslutningsprosesser og drive den forretningsmessige utviklingen av selskapet i samarbeid med ledergruppen
  • sørge for korrekt kvartalsvis rapportering av skatt og avgift til myndigheter
  • ansvarlig for intern kontroll, compliance og hovedkontakt for revisor
  • forbedre lønnsomheten gjennom kostnadsoptimalisering, inntektsvekst og gode økonomiske beslutninger
  • sikre god "onboarding" og integrering i forbindelse med M&A-aktiviteter
  • lede, motivere og videreutvikle medarbeidere i tråd med Drivalias verdier, inkludert personal- og fagansvar for selskapets økonomiavdeling
  • ad hoc-prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

  • høyere økonomisk utdannelse, MBA/MSc eller tilsvarende
  • 5-10 års erfaring fra rolle som Finance Manager/økonomisjef, og/eller revisjon, controlling, etc. Kandidater som ønsker å ta steget opp til en CFO-rolle vil vurderes
  • utmerket forretningsforståelse, med solid kompetanse innen regnskap, skatt og compliance
  • god kunnskap og forståelse av IT-systemer og digitalisering fra et forretningsperspektiv
  • ledererfaring med fokus på å styrke CFO-organisasjonen, lede endring og utvikle talenter 
  • erfaring fra internasjonalt selskap er en fordel
  • sterke ferdigheter i MS Office og gjerne erfaring med Power BI
  • flytende muntlig og skriftlig i engelsk og norsk

Personlige egenskaper

Den ideelle kandidaten er strategisk og forretningsorientert med et sterkt ønske om å bygge og skape resultater. Du evner å se det store bildet, samtidig som du tar eierskap for operasjonelle oppgaver og har god gjennomføringsevne. Videre vektlegges det at du har sterke kommunikasjons- og relasjonsegenskaper, og at du trigges av å være en del av et kompetent miljø i en internasjonal bransje.

Vi tilbyr

For den rette kandidaten kan Drivalia tilby en spennende mulighet hvor man får en nøkkelrolle i et voksende internasjonalt selskap og aktivt kan delta i å skape fremtiden for den norske delen av selskapet sammen med resten av ledergruppen. Det vil være mange utfordringer å ta tak i, med et stort potensial for både profesjonell og personlig utvikling. Konkurransedyktige betingelser.

Virker dette interessant ber vi deg, i henhold til GDPR, søke via www.financepeople.no, og ikke direkte på mail til oppgitt kontaktperson. Ved spørsmål kan du kontakte FinancePeople ved Anne Hilde Nilsen på mobil 975 89 490/anne@financepeople.no.

Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknader behandles fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Anne Hilde Nilsen
Stillingstittel: Partner
Telefon: 975 89 490
E-post: anne.hilde.nilsen@financepeople.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Stabekk/Lysaker