Søknadsfrist: 4. februar

Møller Bil Stjørdal:
Mekanikere, teknikere og produksjonsleder

Vil du bli med på laget? Vi skal utvide verkstedet og trenger flere mekanikere, teknikere og produksjonsleder

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Stjørdal er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Stjørdals virksomhet er salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, autorisert verksted for Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy og SKODA, samt salg av deler og tilbehør. Selskapet har 20 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 100 millioner kroner i 2024. Møller Bil Stjørdal holder til i nytt og flott bilanlegg oppført i 2016 plassert på "beste tomta i byen", Havnegata 11, 7503 Stjørdal.

Vil du bli med på laget? Vi skal utvide verkstedet og søker derfor mekanikere og teknikere innen bilmekanikk og en Produksjonsleder - er det deg?

Er du typen som gjerne blir med på laget når noen drar i gang noe nytt? Herlig; da er du typen vi liker ekstra godt. Vi liker nemlig både de som trives med å etablere noe nytt og større, og de som liker å skape noe sammen med andre.

Du kan nå bli en del av laget som skal være med inn i vårt helt nye, og topp moderne, mekaniske verksted på Møller Bil Stjørdal. Med deg på laget, samt andre flinke folk og Møller-konsernet i ryggen, ligger alt til rette for at dette blir knallbra!

Vi kan love deg muligheten til å bryne deg på teknologi og løsninger fra noen av verdens heftigste produksjonsbiler, og både ta i bruk og jobbe med noe av den mest avanserte teknologien som finnes i bilbransjen i dag. Din jobb blir å sørge for at kundene våre får samme glede av sin bil, som rally-gutta får av sine monstre.

Vi på servicemarkedet i Møller Bil Stjørdal skal være kundens beste rådgiver når det gjelder Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vårt dedikerte fokus på kun våre merker har sørget for at vi har noen av de fremste Volkswagen- og Volkswagen Nyttekjøretøy-ekspertene på laget uansett hvilke tjenester det er kundene trenger. Det betyr at du vil få jobbe sammen med svært entusiastiske kolleger med stor «passion» for både produktene og kundene.

Vi håper nå å finne enda et medlem til vår forhandlerfamilie, som har et brennende ønske om å ta kundeopplevelsen enda ett hakk opp gjennom å levere kompromissløs kvalitet i sitt arbeid. Vi er på utkikk etter deg som er bilmekaniker og produksjonsleder

Men hvorfor bør du velge oss? Det handler litt om splitter nye lokaler, topp moderne utstyr, de beste bilene, stor arbeidstilgang og varierte oppgaver samt spenningen ved å være med på noe nytt. Men mest av alt handler det om folka; dine kolleger og den kulturen vi sammen skaper.

Litt om deg

Vi tar gjerne en prat med deg som har fagbrev som bilmekaniker og som har erfaring som produksjonsleder. Som person tror vi dette er deg: 

 • Du trives med å levere kvalitet
 • Du liker å jobbe i team, men har ingenting imot å jobbe selvstendig
 • Du liker at det er mye å gjøre og at dagene går fort
 • Du har godt humør
 • Du behersker norsk både skriftlig og muntlig
 • Du er åpen & ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig - akkurat som grunnverdiene våre

Ut over det, er vi åpne for en rekke ulike type mennesker – akkurat som i en familie.

Hva vi kan tilby

 • Et humørfylt sted der du som liker godt samspill med fine folk vil trives
 • Et splitter nytt verksted med Norges største bilforhandlerkjede i ryggen
 • Gode muligheter for utvikling 
 • Noen av verdens mest kjente merkevarer
 • Gode systemer og opplæringsprogrammer
 • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

For å vise interesse ønsker vi oss av deg en enkel CV med et par linjer om din arbeidserfaring og motivasjon, samt at du forteller oss om du er fagarbeider eller ønsker å søke på produksjonslederstillingen.

Lurer du på noe mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Besøk gjerne Møller Bils hjemmesider! 

For informasjon om stillingene, ta kontakt med Teamleder Vegar Granbom på sms, mail eller mobil, se kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Vegar Granbom
Stillingstittel: Teamleder
Telefon: 99 49 39 62
E-post: vegar.granbom@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 4. februar
Arbeidssted: Stjørdal