Søknadsfrist: Snarest

Møller Bil Åsane søker Produksjonsleder til fremtidens servicemarked

Møller Bil Åsane

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Åsane er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Bergen AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Vi selger Skoda og Volkswagen person- og varebiler. Vi er autorisert verksted for Volkswagen og Skoda. Selskapet har en kapasitet på rundt 1000 nye biler og har 19 mekaniske arbeidsplasser. Bedriften består av 48 medarbeidere og det forventes en omsetning på ca 630 millioner kroner i 2023. Møller Bil Åsane holder til i Litleåsveien 47 og 59, 5132 Nyborg.

Liker du struktur, ansvar og å jobbe tett med kolleger?

På Møller Bil Åsane setter vi våre kunder og medarbeidere først fordi vi vet at dette fører til god forretning. For å skape de beste kundeopplevelsene er vi helt avhengig av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere, som strekker seg det lille ekstra for kundene våre.

Vi søker deg som vil gjøre en forskjell for kunden og gjør alt for at kunden skal få en god opplevelse før, under og etter bilens verkstedsopphold. Du er nøyaktig og pliktoppfyllende, og gjennomfører avtaler som blir gjort. Du vil jobbe back-office med andre dyktige produksjonsledere, garanti og delemedarbeider, og sammen skaper dere en god atmosfære for kundene våre.

Din jobb er helt avgjørende for å skape de gode opplevelsene som kundene våre fortjener. Du vil inngå i produksjonsteamet i driftsentralen med totalt x dyktige kollegaer. Stillingen har personalansvar og rapporterer til Teamleder Produksjon.

Vi kan tilby en spennende og allsidig jobb med gode utviklings- og karrieremuligheter, et supert arbeidsmiljø og gode opplæringsprogrammer. Vi har veldig attraktive pensjons- og forsikringsordninger, gode betingelser og tilgang til firmahytter på Beitostølen.

Trivsel på jobb og godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss, og mangfold er positivt for miljøet! Vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke på stillingen.

Dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Sikre fornøyde kunder
  • Personalansvar og ledelse av medarbeidere iht. fastsatte mål
  • Produksjonsstyring av egen mekanikergruppe
  • Delaktig og fleksibel til å utvikle fremtidens servicemarked

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:

  • Interesse for biler og mennesker er et must
  • Erfaring med å lede og motivere andre
  • God forståelse for bruk av digitale verktøy
  • Beherske norsk skriftlig og muntlig
  • Førerkort klasse B

Bransjeerfaring er en stor fordel, men ikke et krav.

Vi tror du er imøtekommende og motiveres av å yte god kundeservice, er en relasjonsbygger med gode lederegenskaper som evner å motivere og begeistre teamet. Det er et must at du er strukturert, punktlig og nøyaktig og at du er flink til å kommunisere - og sist men ikke minst så multitasker du og prioriterer i en hektisk hverdag!

Om du er nysgjerrig og ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med Jan-Erik, se kontaktinformasjon.

I 2022 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Jan-Erik Selstø
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 92 83 25 83
E-post: jan.erik.selsto@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Bergen