Søknadsfrist: Snarest

Er du bilmekaniker og har lyst til å jobbe i et hypermoderne nytt bygg med gode kollegaer?

Møller Bil Jessheim

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Jessheim er et datterselskap i Møller Bil AS, og er lokalisert på Jessheim. Foruten salg av nye Audi, Volkswagen personbil, Skoda og Volkswagen nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilsalg, 3 autoriserte verksteder og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 85 medarbeidere og forventer en omsetning i 2023 på ca 900 millioner kroner. Møller Bil Jessheim holder til i Energiveien 1 og 2, 2050 Jessheim.

Møller Bil Jessheim skal utvide mekanikerteamet i flunkende nytt bygg

Volkswagen, Audi, Skoda og Volkswagen Nyttekjøretøy har alle en sterk markedsposisjon, sterkt drevet av våre helelektriske modeller. Vi ønsker hele tiden å bli bedre og vi er i stadig utvikling. I januar 2024 flytter vi inn i et nytt, bærekraftig bygg med et nytt og større verkstedet og vi søker derfor etter flere flinke bilmekanikere. De rette personene vil få en svært viktig rolle i vårt allerede velfungerende mekanikerteam.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Diagnose og feilsøking
 • Mekaniske og elektriske reparasjoner
 • Service og vedlikehold arbeide

Vi kan tilby:

 • En stilling med gode utviklingsmuligheter i et veldig godt arbeidsmiljø
 • Gode systemer, tydelige prosesser og opplæringsprogrammer
 • Et helt nytt verksted, med nytt verktøy og flotte arbeidsplasser
 • Gode betingelser inkl. Møller Mobility Groups svært gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Tydelig fokus på helse, miljø og sikkerhet
 • Tilgang til firmahytter på Beitostølen

Som medlem av mekanikergruppen vil du bli en del av en entusiastisk gruppe kollegaer, hvor samarbeid og lagfølelse settes høyt. Alle mekanikerne deler kompetanse på tvers av merkene. Teamet blir ledet av en faglig sterk person som leder gjennom å være omtenksom, åpen og ærlig, tydelig og initiativrik. Vi jobber sammen for å skape fornøyde kunder, høy trivsel på jobb og ikke minst for å ha det gøy!

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi ser etter deg som ønsker å utfordre oss faglig og som aktivt ønsker å ta stor plass i mekanikerteamet. Du er et forbilde for våre lærlinger, samtidig som du jobber hardt for at våre kunder skal bli begeistret.

Om deg:

 • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant arbeidserfaring
 • Har god kjennskap til dataverktøy og er kvalitetsbevisst i det du foretar deg
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Har førerkort klasse B

I tillegg er det viktig for oss at du har som mål å være den beste på det nyeste og at du ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg, søk på stillingen ved å skrive et par linjer om din stilling i dag. Vil du høre litt mer om stillingen, vis interesse og ta kontakte vår servicemarkedssjef Glenn Fjeld, se kontaktinformasjon.

I 2022 ble Møller Mobility Group re-sertifisert som en av landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb.

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Glenn Fjeld
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 90 80 15 40
-
Kontaktperson: Kristoffer Larsen
Stillingstittel: Teamleder
Telefon: 97 52 36 16

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Gardermoen