Søknadsfrist: Snarest

Mekaniker og liker å jobbe med nyttekjøretøy sammen med fine folk? Vi har ledig stilling!

Møller Bil Tønsberg

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Tønsberg er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, mekanisk verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 72 dyktige medarbeidere og forventer en omsetning på ca 700 millioner kroner i 2023. Møller Bil Tønsberg holder til i Kjærlighetsstien 28, 3112 Tønsberg.

Lyst til å skru med noen som er opptatt av å ha det fint på jobb? Møller Bil Tønsberg søker mekaniker til Team Nyttekjøretøy!

Som mekaniker nyttekjøretøy hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 24 mekanikere der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Audi, Volkswagen eller Skoda :)

Som mekaniker hos oss vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

Hos oss får du en allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser hvor du selv kan påvirke lønn gjennom provisjonsordninger. Vi har også veldig gode pensjons- og forsikringsordninger, som bl.a. inkluderer behandlingsforsikring.

Vi på Møller Bil Tønsberg elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Tønsberg! 

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring (gjerne godkjent for pkk)
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Er du i tillegg kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr så vil vi gjerne høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - send en sms til Tommy Arnesen, se kontaktinformasjon. Eller klikk på søk så er du igang.

Trivsel på jobb og godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss, og en blanding av kjønn er positivt for miljøet! Vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke.

I 2022 ble Møller rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, samt at Møller Bil igjen ble sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg. 

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tommy Arnesen
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 97 69 02 36

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Tønsberg