Søknadsfrist: 10. desember

Vi søker billakkerer til vårt splitter nye skadeverksted

Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 375 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum blir et helt nytt skadesenter på Vøyenenga i Bærum våren 2024. Skadesenteret vil være på 4400 m². Dette blir et tidsriktig og moderne Skadesenter med oppretting og lakk i samme hus. Møller Bil Skadesenter Asker og Bærums anlegg er basert på fremtidens teknologi og krav, som blant annet ivaretar arbeidsmiljø, de sertifiserte kvalitetskrav fra importør og fabrikk, samt det ytre miljø. Møller Bil Skadesenter Asker og Bærums vil være blant Europas mest moderne skadesentere.

Vi søker billakkerer til vårt splitter nye lakkverksted

Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum søker billakkerer. Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum blir et topp moderne skadesenter som skal stå klart tidlig våren 2024. Vi har fokus på folk og organisasjon samt kvalitet, kompetanse og trivsel.

Hos oss vil du få tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Som billakkerer hos oss blir du en del av et stort team som på lakkavdelingen vil bestå av 8-10 personer. Vi er ambisiøse med tanke på produksjon og utvikling og du får sette ditt preg på arbeidsplassen med din humor, dine interesser og din lidenskap. 

Hva vi kan tilby: Hos oss får du jobbe allsidig og med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og gode kurs- og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inkl Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

De viktigste arbeidsoppgavene som billakkerer:

  • Klargjøre biler for "lakkboks"
  • Lakkeringsarbeid
  • Etterarbeid med klargjøring etter lakkering

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet og gjerne med relevant erfaring
  • Viktig med det skarpe øyet og å være detaljorientert
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Er du en person som ønsker å jobbe med det siste innen verktøy, er selvstendig, men også teamorientert, har godt humør og liker at det er mye å gjøre, ja da vil vi gjerne høre fra deg!

Vil du vite mer om stillingene? Ta en telefon eller send sms til Børre Clasen, se kontaktinformasjon.

Eller du klikker på "søk stilling" så er du i gang! 

Møller Mobility Group ble i 2022 re-sertifisert som et av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Børre Clasen
Stillingstittel: Skadeleder
Telefon: 911 05 072

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 10. desember
Arbeidssted: Bærum