Søknadsfrist: 26. november

Vi søker etter dyktig Operativ Leder til lakkavdelingen

Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 375 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.

Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum blir et helt nytt skadesenter på Vøyenenga i Bærum våren 2024. Skadesenteret vil være på 4400 m². Dette blir et tidsriktig og moderne Skadesenter med oppretting og lakk i samme hus. Møller Bil Skadesenter Asker og Bærums anlegg er basert på fremtidens teknologi og krav, som blant annet ivaretar arbeidsmiljø, de sertifiserte kvalitetskrav fra importør og fabrikk, samt det ytre miljø. Møller Bil Skadesenter Asker og Bærums vil være blant Europas mest moderne skadesentere.

Møller Bil Skadesenter Asker og Bærum søker etter Operativ Leder til lakkavdelingen - med hjerte for kunde og gode arbeidsprosesser

Ønsker du å være en del av et profesjonelt miljø med høyt tempo? Vi søker etter en fremoverlent og dyktig Operativ Leder til vårt team. Du må evne å balansere høy kvalitet med stor gjennomføringsevne og samtidig påse at du som ambassadør for selskapet sørger for at kunden står i sentrum gjennom hele lakkprosessen. Du må være en teamspiller som samarbeider godt med andre kollegaer for å skape et sterkt og godt arbeidsmiljø. Vi ser etter en person som fortrinnsvis har ledererfaring fra skade/lakkverksted. Som Operativ Leder lakkavdeling vil du bli leder for 8-10 lakkerere og lærlinger, og har ansvar for at lakkverkstedet fremstår profesjonelt og ryddig til enhver tid.

Ansvarsområder:

Stillingen har administrativt og produktivt ansvar og du har ansvaret for den daglige driften av lakkavdelingen. Du vil i denne stillingen være en naturlig del av den daglige produksjonen, og samarbeide tett med teamledere for bilskadereparatørene. Dere skal sikre at bilene følger planlagt tid i produksjonen og at de blir ferdig til avtalt tid. Vi benytter PM som planleggingsverktøy. Stillingen innebærer ansvar for gjennomføring av utviklingssamtaler i lakkavdelingen.

Vi søker en entusiastisk Operativ Leder med følgende erfaring og egenskaper:

  • Bransjeerfaring, kan like gjerne være fra bilskadefaget
  • God kunnskap om karosseri og lakk
  • Har gode lederegenskaper med et tydelig språk, og som kommuniserer godt på norsk både skriftlig og muntlig

Som person må du være selvstendig og beslutningsdyktig og evne å gjennomføre nødvendige tiltak. Positiv innstilling og godt humør er et must og du må kunne identifisere seg med Møller Mobility Groups grunnverdier: Åpen og ærlig, Tydelig, Initiativrik og Omtenksom.

Vi kan tilby:

  • En spennende og utfordrende stilling i Norges største bilforhandlerkjede
  • Helt nytt skadesenter med alt nytt – blanke ark
  • Et hektisk og trivelig arbeidsmiljø
  • Være delaktig i ansettelsesprosessene av lakkerere og klargjørere
  • Gode betingelser inkl Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordning vil inngå i vårt tilbud
  • Tilgang til firmahytter på Beitostølen 

Stillingen inngår i skadesenterets ledergruppe og kandidater må inneha førerkort i klasse B

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Børre Clasen, se kontaktinformasjon.

Møller Mobility Group ble i 2022 re-sertifisert som et av landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Børre Clasen
Stillingstittel: Skadeleder
Telefon: 911 05 072

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 26. november
Arbeidssted: Bærum