Søknadsfrist: 8. oktober

Vil du jobbe med de mest anerkjente og prestisjetunge bilmerkene?

Bilia Insignia

Om arbeidsgiveren

Vår historie går helt tilbake til 1974, da vi startet verksted for Jaguar i Oslo. I snart 50 år har vi utviklet den unike kompetansen vi har på våre britiske og ikoniske bilmerker; Jaguar, Land Rover og Morgan. Vi er stolte av å være autorisert forhandler for noen av verdens mest attraktive merkevarer, og siden oppstarten har vi arbeidet systematisk med å opparbeide et tillitsforhold til våre kunder. Vi har representert Jaguar i over 35 år, både som importør og forhandler. Da Land Rover kom med i porteføljen vinteren 2012, ble selskapsnavnet endret fra Jaguar Norge til det merkenøytrale AS INSIGNA, et selskap som allerede var eneforhandler av Aston Martin og Morgan. Vi har vært eneforhandler for Morgan siden 2007, da vi overtok etter Roadster Square. INSIGNIA representerer med andre ord en unik kompetanse med lang erfaring, spesialutdannede teknikere samt en entusiastisk og kunnskapsrik salgsstab.

Alle vi som jobber i Bilia Insignia lever og ånder for våre elegante, britiske bilmerker i Luxury segmentet, og for å gi våre kunder en femstjerners bilopplevelse. Selv kaller vi det "The Bilia Insignia Experience".

For oss handler bil om så veldig mye mer enn bare å være et praktisk fremkomstmiddel. Det dreier seg om livsstil, om eleganse, lek og moro. Kanskje mest av alt, så handler det om identitet. Å velge drømmebilen som forsterker vår personlighet og blir vår trofaste følgesvenn både i hverdagen og i jakten på nye, spennende opplevelser. Det ligger nemlig mye stolthet i å være Norges største Jaguar Land Rover-forhandler, og faktisk verdens største forhandler av Jaguar I-PACE.

Vi skal være kjent for vår unike kundetilfredshet og fagkunnskap. Alle våre kunder skal oppleve høy grad av ekspertise i kontakt med oss.

Som Daglig Leder hos oss vil du ha en unik posisjon i Norsk bilbransjes luksus segment, og får jobbe med de mest anerkjente og prestisjetunge bilmerkene. 

Bilia har Norges mest fornøyde bilkunder.

Vi er stolte over at Bilia er kåret til bransjevinner i Norsk kundebarometer. Vi ønsker deg som virkelig brenner for god kundeservice og det å skape opplevelser utenom det vanlige. Du bør ha en klar tanke om hva god kundeservice innebærer og en sterk evne til å utøve dette i praksis, samt evner å motivere teamet ditt og finne gode løsninger i krevende situasjoner.

Ønsker du en unik posisjon i Norsk bilbransjes luksus segment?

Da er du kanskje vår nye Daglige leder.

Dine arbeidsoppgaver og ansvar:

 • Operativ og inkluderende ledelse
 • Skape gode salgsresultater sammen med teamet gjennom bl.a. systematisk ansvar for et nært og eksklusivt samarbeid med våre kunder
 • Operativt salg, salgsplaner, aktiviteter, lokal markedsføring, utvikle og støtte salgsavdeling og jobbe tett med servicemarkedet
 • Aktiv jobbing for en høy kundetilfredshet
 • Jobbe med detaljer, oppfølging, kvalitet, kompetanse, systematikk, rutiner, prosesser og utvikling

Vi ønsker at du har følgende egenskaper:

 • En motiverende lederstil
 • Evne til å skape gode resultater og høy kundetilfredshet
 • Initiativrik og selvstendig
 • Inkluderende, med svært gode kommunikasjonsevner
 • Kontaktskapende og god på å bygge nettverk og gode kunderelasjoner
 • Evner å jobbe systematisk og målrettet med søkelys på detaljer når nødvendig

Vi tilbyr:

 • Et godt arbeidsmiljø som preges av dyktige, engasjerte og hyggelige kollegaer
 • Konkurransedyktige lønns- og pensjonsordninger, treningsstøtte og behandlingsforsikring.
 • Bilordning, fri parkering, sykkelgarasje, kantine, gode garderobefasiliteter m.m.

Har du har spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner, Olaf Bergesen i Bergesen Executive Search på telefon: +47 901 19 130. Alle henvendelser behandles konfidensielt og i henhold til gjeldende GDPR reglement

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Olaf Bergesen
Stillingstittel: Headhunter
Telefon: 90 11 91 30

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 8. oktober
Arbeidssted: Oslo