Søknadsfrist: 27. september

Møller Bil Åsane søker Serviceleder til sin verksted-administrasjon

Møller Bil Åsane

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Åsane er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Bergen AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Vi selger Skoda og Volkswagen person- og varebiler. Vi er autorisert verksted for Volkswagen og Skoda. Selskapet har en kapasitet på rundt 1000 nye biler og har 19 mekaniske arbeidsplasser. Bedriften består av 48 medarbeidere og det forventes en omsetning på ca 630 millioner kroner i 2023. Møller Bil Åsane holder til i Litleåsveien 47 og 59, 5132 Nyborg.

Hos Møller Bil Åsane har vi søkelys på to ting: "folk" og "forretning" - i den rekkefølgen.

Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning. For å skape de beste kundeopplevelsene er vi helt avhengig av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg det lille ekstra både for kollegaen og kunden.

Vi søker deg som vil gjøre en forskjell for kunden, som liker å etablere kontakt med nye mennesker og gjør alt for at kunden skal få en god opplevelse under besøket. Du er nøyaktig og pliktoppfyllende, og gjennomfører avtaler som blir gjort.

Du jobber godt i team med dyktige kollegaer og sammen skaper dere en god atmosfære og et hyggelig og trygt sted for kundene våre. Du har ansvar for drift og personell i egen mekanikergruppe, samt å oppnå god produktivitet gjennom å lede andre.

Stillingen rapporterer til Teamleder produksjon / Servicemarkedssjef.

Sentrale arbeidsoppgaver: 

 • Skape en god kundeopplevelse
 • Planlegge og styre arbeidsdagen for egen mekanikergruppe, som du også har personalansvar for
 • Gjennomgang og oppfølging av verkstedoppdraget med kunde på telefon eller digitale arbeidsverktøy
 • Oppsøkende salg med telefon som verktøy
 • Håndtere eventuelle garanti og reklamasjoner

 Erfaring og kvalifikasjoner:

 • Erfaring med å lede arbeidsgruppe
 • Erfaring med bruk av planleggingsverktøy, og god teknisk forståelse 
 • Erfaring med verksteddrift er en stor fordel
 • Interesse for mennesker og biler er et must
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

 Vi ser etter en person som:

 • Representerer grunnverdiene i Møller Bil; Åpen & Ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig
 • Er imøtekommende og drives av å yte god service
 • Har førerkort klasse B
 • Strukturert og effektiv
 • Har evnen til å lytte og kommuniserer tydelig
 • Har stor arbeidskapasitet og bidrar aktivt som en lagspiller både internt og eksternt
 • Evner å prioritere de viktige tingene i en hektisk arbeidshverdag

Hva vi tilbyr:

På Møller Bil Åsane blir du en sentral bidragsyter i et prestasjonsorientert team av trivelige kolleger som er opptatt av å ta vare på hverandre. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, og en mulighet for utvikling - i tillegg til gode betingelser og solide pensjons- og forsikringsordninger.Er du nysgjerrig på å vite mer - ta en telefon til oss, se kontaktinfo.

Trivsel på jobb og godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss, og en blanding av kjønn er positivt for miljøet! Vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke.

I 2022 ble Møller rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, samt at Møller Bil igjen ble sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: 27. september, søknader behandles fortløpende..

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Jan-Erik Selstø
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 92 83 25 83
Epost: jan.erik.selsto@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 27. september
Arbeidssted: Bergen