Søknadsfrist: 20. juli

Møller Bil Asker og Bærum søker Serviceleder til sin verkstedadministrasjon Volkswagen personbiler

Møller Bil Vest AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Asker og Bærum er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 135 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 2 milliard kroner i 2023. Møller Bil Asker og Bærum holder til på Billingstadsletta 2, 1396 Billingstad.

Møller Bil Asker og Bærum søker Serviceleder til sin verkstedadministrasjon for Volkswagen personbiler!

På Møller Bil Asker og Bærum har vi søkelys på to ting: "folk" og "forretning" - i den rekkefølgen. Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning. For å skape de beste kundeopplevelsene er vi helt avhengig av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg det lille ekstra både for kollegaen og kunden.

Vi søker deg som vil gjøre en forskjell for kunden, som liker å etablere kontakt med nye mennesker og gjør alt for at kunden skal få en god opplevelse under besøket. Du er nøyaktig og pliktoppfyllende, og gjennomfører avtaler som blir gjort. Du jobber godt i team med servicemarkedssjef og mekanikere og sammen skaper dere en god atmosfære og et hyggelig og trygt sted for kundene våre. Du har ansvar for planleggingen og gjennomføring for å oppnå god produktivitet, samt for å sikre at rett jobb går til rett mekaniker/fagtekniker. Stillingen rapporterer til servicemarkedssjef.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Skape en god kundeopplevelse
 • Planlegge, styre og personalansvar for egen mekaniker gruppe
 • Gjennomgang og oppfølging av verkstedoppdraget med kunde over disk og telefon
 • Oppsøkende salg med telefon som verktøy
 • Håndtere eventuelle garanti og reklamasjoner

Erfaring og kvalifikasjoner

 • Erfaring med å lede arbeidsgruppe
 • Relevant bakgrunn med god teknisk forståelse er en fordel, men ikke et absolutt krav
 • Bransjeerfaring er en stor fordel, men ikke et krav
 • Interesse for mennesker og biler er et must
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

Vi ser etter en person som:

 • Representerer grunnverdiene i Møller Bil; Åpen & Ærlig, Initiativrik, Omtenksom og Tydelig
 • Er imøtekommende og drives av å yte god service
 • Har førerkort klasse B
 • Strekker seg det lille ekstra for Kunden med stor K
 • Har evnen til å lytte og kommuniserer tydelig
 • Har stor arbeidskapasitet og bidrar aktivt som en lagspiller både internt og eksternt
 • Evner å prioritere de viktige tingene i en hektisk arbeidshverdag

Hva vi tilbyr:

På Møller Bil Asker og Bærum blir du en sentral bidragsyter i et prestasjonsorientert team av trivelige kolleger som er opptatt av å ta vare på hverandre. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, og en mulighet for å utvikle deg i Norges største bilforhandlerkjede. Med på kjøpet kan vi friste med gode betingelser og solide pensjons- og forsikringsordninger.Er du nysgjerrig på å vite mer - ta en telefon til oss, se kontaktinfo.

Trivsel på jobb og godt arbeidsmiljø er svært viktig for oss, og en blanding av kjønn er positivt for miljøet! Vi oppfordrer derfor både kvinner og menn til å søke.

I 2022 ble Møller rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, samt at Møller Bil igjen ble sertifisert som Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Alf Landstad
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 95 77 25 42
-
Kontaktperson: Eirik Klausen
Servicesjef
Telefon: 97 09 52 02
E-post: eirik.klausen@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Billingstad