Søknadsfrist: Snarest

Er du interessert i bil og mennesker og har fagbrev som bilmekaniker?

Møller Bil Ganddal

Møller Bil Ganddal søker ny medarbeider til stilling som bilmekaniker!

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no.

Møller Bil Ganddal er del av Møller Bil Sør-Rogaland AS som igjen er et datterselskap i Møller Bil AS, lokalisert på Ganddal i Sandnes. Foruten salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, består virksomheten av autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 50 medarbeidere og forventet omsetning på ca. 460 millioner kroner i 2023.

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utviklingsmuligheter. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til avdeling Servicemarked hos Møller Bil Ganddal! Vi håper å høre fra akkurat deg!

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Utføre service og vedlikehold
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, gjerne som høyvolttekniker (ikke et krav)
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du sender oss en sms eller registrerer noen enkle opplysninger om deg selv, så tar vi kontakt (ikke et krav om å laste opp CV).

Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon eller sender sms til Børge, se kontaktinformasjon.

I 2022 ble Møller Mobility Group igjent rangert på listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Børge Gjesdal
Stillingstittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 41 51 70 07

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Ganddal