Søknadsfrist: Snarest

Vil du skru på ett av Norges mest populære bilmerker?

Toyota Oslo AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Toyota Oslo er et av distriktets største bilforhandlere og har fem avdelinger: Økern, Oppsal, Follo, Alnabru Bruktbilsenter og Alnabru Skadesenter. Vi er 240 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2022 solgte vi over 3 500 biler, og omsatte for ca. 1 300 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2022 omsatte konsernet for ca. 5 100 millioner kroner og solgte over 15 000 biler, og har 907 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi er på jakt etter vår neste servicehelt som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder. Har du fagbrev som bilmekaniker eller relevant erfaring som servicespesialist fra bilbransjen kan det være deg vi ser etter.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye tekniker blir du en del av avdeling Økern som består av ca. 110 medarbeidere, mens verkstedet består av 72 dedikerte teknikere, kunderådgivere og 21 lærlinger som vil bli dine nærmeste kollegaer.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Mulighet til å arbeide med en av verdens sterkeste merkevarer
 • God faglig støtte og en stilling med mange spennende utfordringer
 • Mulighet til kontinuerlig utvikling gjennom Toyotas opplæringsprogrammer
 • En meget seriøs bedrift som investerer i og for fremtiden
 • Et konsern som setter bærekraft og mangfold på tapetet

Arbeidsoppgaver

Som tekniker vil du først og fremt sørge for at det vi mener er verdens beste biler har Norges mest fornøyde kunder. Konkrete arbeidsoppgaver vil være:

 • Service og vedlikehold
 • Mekaniske reparasjoner

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som:

 • Er fagutdannet bilmekaniker (fagbrev) med relevant erfaring
 • Har førerkort klasse B
 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.

Toyota Oslo er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Robert Kragfoss

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo