Søknadsfrist: Snarest

Trives du best når du ser på en strøken bil?

Toyota Sør AS

Om arbeidsgiveren

Toyota Sør er et av distriktets største bilforhandlere og holder til i Sørlandsparken. Vi er 73 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2022 solgte vi over 1 600 biler, og omsatte for ca. 503 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2022 omsatte konsernet for ca. 5 100 millioner kroner og solgte over 15 000 biler, og har 907 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi søker etter en dyktig medarbeider til vår lakkavdeling som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder. Du vil bli en del av et sterkt team som jobber godt sammen, hvor vi har kunden i fokus på alle områder.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye medarbeider blir du en del av Toyota Sør som består av ca. 70 medarbeidere, mens skade og lakk består av 11 dedikerte medarbeidere.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Mulighet til å arbeide med en av verdens sterkeste merkevarer
 • God faglig støtte og en stilling med mange spennende utfordringer
 • Mulighet til kontinuerlig utvikling gjennom Toyotas opplæringsprogrammer
 • En meget seriøs bedrift som investerer i og for fremtiden
 • Et konsern som setter bærekraft og mangfold på tapetet

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

 • Lakkeringsarbeid
 • Klargjøring etter lakkering

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi helst at du:

 • Har fagbrev og relevant praksis (dokumentert lang fartstid kan oppveie for manglende fagbrev)
 • Behersker norsk, muntlig og skriftlig
 • Har førerkort klasse B
 • Stiller høye krav til egen produktivitet

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.

Toyota Sør er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Eirik Farstad Hansen

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Kristiansand