Søknadsfrist: Snarest

Lyst til å selge det vi mener er markedets beste bruktbiler?

Toyota Oslo AS

Om arbeidsgiveren

Toyota Oslo er et av distriktets største bilforhandlere og har fem avdelinger: Økern, Oppsal, Follo, Alnabru Bruktbilsenter og Alnabru Skadesenter. Vi er 240 kundeorienterte medarbeidere som gjør sitt beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2022 solgte vi over 3 500 biler, og omsatte for ca. 1 300 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2022 omsatte konsernet for ca. 5 100 millioner kroner og solgte over 15 000 biler, og har 907 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Å jobbe som salgskonsulent hos Toyota Oslo sitt bruktbilsenter på Alnabru innebærer at du jobber med noe av det vi mener er det beste bilbransjen har å tilby! Du vil bli en del av et fantastisk team som sammen skal levere på visjonen vår – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder.

Vi ønsker oss en kollega som vil gå inn i rollen med ambisjoner om å være med på løfte avdelingen til nye høyder, men samtidig ser viktigheten av at teamet skal utveksle erfaringer, støtte og inspirere hverandre mot egne og felles mål.

For oss er kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker fundamentet i våre verdier, og vi ønsker at du kan identifisere deg med disse. Som vår nye salgskonsulent blir du en del av Toyota Oslo som består av 240 medarbeidere, hvor du vil jobbe tettest med de seks andre på salgsavdelingen.

Toyota Oslo er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn og øvrig bakgrunn.

Hvorfor bli salgskonsulent hos oss?

 • Du vil få en utfordrende stilling med varierte oppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Du kommer inn i et godt arbeidsmiljø der du vil oppleve tett samarbeid med erfarne og dyktige kolleger
 • Vi investerer i og for fremtiden og sammen med konsernet setter vi bærekraft og mangfold på tapetet
 • Selvfølgelig er det gode og ordnede betingelser i en solid virksomhet med god økonomi og et verdenskjent varemerke

Som ny salgskonsulent hos oss vil du:

 • Selge brukte biler i butikk i henhold til bedriftens målsettinger og egne salgsmål
 • Bidra med annonsering/markedsføring av brukte biler gjennom prospekter på finn.no
 • Delta og bidra på salgsmøter
 • Til enhver tid være oppdatert på produkter, samt tilbud og aktiviteter
 • Oppdatere og vedlikeholde CRM systemet
 • Ta ansvar for et godt arbeidsmiljø

For å nå vår visjon ser vi helst at du:

 • Er god på kundepleie/kundeservice
 • Har jobbet med salg og kan vise til resultater
 • Er engasjert og positiv, med evne til å skape entusiasme og tillit
 • Har gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig
 • Er trygg i Office pakken og er lærevillig for andre systemer

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Jon Rune Hagen
Stillingstittel: Salgssjef

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Oslo