Søknadsfrist: Snarest

Car-O-Liner Norge søker Salgsrepresentant

Car-O-Liner Norge AS

Om arbeidsgiveren

CAR-O-LINER Norge representerer produktene til CAR-O-LINER og JOSAM i Norge og er en ledende leverandør av utstyr for karosseri-reparasjoner for tunge og lette kjøretøy, punktsveiseutstyr og hjulinnstillingsutstyr. Car-O-Liner driver en utstrakt kursvirksomhet overfor egne kunder, bilprodusenter og importører.

CAR-O-LINER har en sterk tradisjon for innovasjon og bevisst design. I mer enn 35 år har vi forsynt bilindustrien med trygge og lønnsomme kollisjonsreparasjonssystemer, inkludert teknisk utvikling, opplæring og service. Over 55 000 Car-O-Liner kollisjonsreparasjonssystemer er i bruk over hele verden. Car-O-Liner driver egen virksomhet i Sverige, Norge, USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Kina og Thailand og selger gjennom lokale distributører i mer enn 70 land. Car-O-Liner-produkter er godt kjent for sin høye kvalitet, avansert teknologi og ergonomisk design.

JOSAM har siden 1972 vært en ledende merkevare for produkter innen produksjon av hjulinnstillingsapparat, kollisjonsreparasjon og induksjonsvarme for å bistå med kostnadsreduksjon og større sikkerhet inn mot lastebilverksted.

Car-O-Liner Norge AS har siden 2016 vært en del av gruppen Snap-On Incorporated og divisjonen Snap-on Equipment.

Snap-on Equipment, en del av Snap-on Incorporated Group, en verdensledende leverandør av utstyr til skade- og serviceverksteder i bilindustrien. Vi tilbyr høyteknologiske produkter som digitale hjuljusteringssystemer, hjulbalansere, dekkmaskiner, løftere, bremsebenker, rammemålingssystemer og rammejusteringer. Hos Snap-on streber vi etter å være bransjeledende leverandør av OEM-godkjent verkstedutstyr, kunnskap, opplæring og støtte for å hjelpe verksteder med sikre og nøyaktige reparasjonsprosesser. I Sverige er Snap-on Equipment representert med merker som Car-O-Liner, Blackhawk, JOSAM og TruckCam, vennligst les mer om våre forskjellige merker på www.snapon-totalshopsolutions.com

Vi er representert i store deler av verden. Vi er markedsledende i Norge på våre felt, og har en årlig omsetning på ca. 30 Millioner NOK og er 8 ansatte. Vi holder til i nye lokaler på Bommestad i Larvik. Der har vi også vårt eget Academy.

Les gjerne mere på www.car-o-liner.com

Hei der! Elsker du salg og det å utvikle dine kunder? Har du høy teknisk kompetanse mot bilbransjen og karosseri?

Da er dette en unik mulighet for deg!

Dette er en stilling for deg som liker å reise Norge rundt, og samtidig utøve salg og support i ypperste klasse for dine kunder.

Vi skal ansette en salgsrepresentant som skal ha hovedansvaret for videreutvikling av kundeporteføljen til Car-O-Liner. Med hjelp av våre produkter og tjenester løser du din kundes utfordringer, og arbeidsdagene inkluderer kundebesøk som innebærer alt fra produktdemonstrasjoner til utvikling, support og installasjon.

Vi ser etter deg som har høy teknisk kompetanse inn mot bilbransjen og karosseri. Du trives med å være ute i felt hos kundene, med å serve og installere, montere og få leke deg i ekte stil. Det er der magien skjer. Du opptrer profesjonelt og finner gode løsninger i hverdagen, samt har en genuin interesse for å ivareta og sørge for at dine kunder har det utstyret de trenger til enhver tid. Du har evnen til å snu deg raskt rundt når det kreves- og du trives med å sjonglere dine arbeidsoppgaver i et effektivt tempo.

I denne rollen vil dine viktigste oppgaver bestå av å sikre Car-O-Liners tilstedeværelse og utvikle eksisterende kunder, samt drive oppsøkende salg til sluttbruker av Car-O-Liner sitt produktsortiment. Du skal bygge og utvikle sterke kundeforhold på det norske markedet i henhold til spesifiserte salgsmål og aktivt arbeide for å øke forretningspotensiale hos dine kunder. Dette gjennom å planlegge effektive salgsbesøk, behandle innkommende kundetelefoner- og være en problemløser og support for din kunde. Du skal representere selskapet og være Car-O-Liner sitt ansikt utad, derfor er det viktig at du i samsvar med våre verdier også overholder selskapets regler og forskrifter om helse og sikkerhet. Stilingen rapporterer til Daglig leder for Car-O-Liner Norge. Utstrakt reisevirksomhet må regnes med, ca. 80- 100 reisedøgn i året.

Hvem er du? Du er en inspirerende person som er dedikert til mennesker og som er genuint opptatt av å utvikle dine kunder. Det å presentere et budskap og evne å ta rommet faller naturlig for deg. På scenen er du kreativ og har gode presentasjonsevner. Du er en lagspiller som finner mulighetene og ser fremover. Du har en sterk indre drive og er selvgående samt opptatt av å tilegne deg den kunnskapen du tenger for å lykkes i rollen.

For å lykkes best mulig i denne rollen har du en inngående kunnskap om og erfaring fra bilskadebransjen, samt høy teknisk kompetanse mot bilbransjen og karosseri. Du har jobbet med salg på eksisterende portefølje og er vant til å jobbe med store kunder og forhandlere. Du har også evnen til å kjøre opplæring for ansatte hos våre kunder. Kompetanse og erfaring er viktig, men personlighet er nøkkelen til suksess.

Hvordan er det å jobbe hos Car-O-Liner? Som ansatt hos Car-O-Liner Norge AS er du en del av et team med høy faglig kompetanse innen vårt fagfelt og du jobber med markedets beste produkter. Våre ansatte brenner for det de driver med og er villige til å strekke seg det lille ekstra for å gjøre våre kunder fornøyde. Car-O-Liner Norge AS har en unik markedsposisjon, dette medfører et ekstra ansvar for deg som ansatt da det er høye forventninger til oss ute i markedet. Hverdagen kan beskrives som variert, her vil det være mye kundebesøk, henvendelser fra kunder, serviceoppdrag hvor man kalibrerer/foretar service på utstyr mm. Jeg vil si det som gjør det ekstra spesielt når man møter de ansatte i bedriften er den entusiasmen og engasjementet alle har for jobben og produktene vi leverer.
Arbeidsmiljøet hos oss er meget positivt, man skal trives med jobben man gjør og i arbeidsmiljøet. Dette er noe vi har høyt fokus på. Skal man prestere og utføre jobben best mulig må man trives på arbeidsplassen. Vi jobber mot felles mål og alle i organisasjonen er like viktige for at vi skal nå de målene som er satt.
Kim Andre Gaarder, Daglig Leder.

Vi kan tilby deg en meget spennende stilling i et internasjonalt konsern, hvor du vil få faglig utvikling og jobber med interne og eksterne kurs. Hos oss får du gode muligheter til å vokse og utvikles, da bilindustrien er i kontinuerlig endring. Med våre 8 ansatte i Larvik og ca. 1700 ansatte i Snap-On Equipment får du ta del i den familiære stemningen og det internasjonale og dynamiske miljøet med kolleger fra flere ulike land i Europa, Nord- og Sør-Amerika, samt Asia. Du vil få full opplæring i våre produkter, samt få tilgang til konkurransedyktige betingelser. Nå ønsker vi deg velkommen på laget for vår videre vekst.

Kjenner du deg igjen ? Og er du nysgjerrig og ønsker å vite mer!?- så ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner SalesJobs ved Nina Holen Arnes, tlf. 474 40 626 eller e-post: nina@salesjobs.no.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Nina Holen Arnes
Stillingstittel: Bedriftsrådgiver
Telefon: 474 40 626

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Larvik