Søknadsfrist: Snarest

Har du øye for detaljer og setter stolthet i eget arbeid?

Toyota Hønefoss

Om arbeidsgiveren

Toyota Hønefoss er et av distriktets største bilforhandlere og har to avdelinger: Hønefoss og Hadeland. Vi er 43 kundeorienterte medarbeidere som gjør sin beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2021 solgte vi over 950 biler, og omsatte for ca. 282 millioner kroner.Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2021 omsatte konsernet for ca. 5 200 millioner kroner og solgte over 17 000 biler, og har 842 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Toyota Hønefoss søker bilpleier

Vi er på jakt etter vår neste servicehelt som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder.

Har du øye for detaljer, er nøyaktig, trives med allsidig arbeid og har kunden i fokus da kan det være deg vi ser etter. Vi ønsker å knytte oss til en person som bidrar positivt til arbeidsmiljøet og har evne både til selvstendig arbeid, teamarbeid og ser viktigheten av god samhandling mellom kolleger.

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye bilpleier blir du en del av Toyota Hønefoss som totalt består ca. 45 medarbeidere, mens verkstedet på Hønefoss består av ca. 20 dedikerte medarbeidere, derav tre lærlinger som vil bli dine nærmeste kollegaer.

Hvorfor jobbe hos oss?

 • Mulighet til å arbeide med en av verdens sterkeste merkevarer
 • God faglig støtte og en stilling med mange spennende utfordringer
 • Mulighet til kontinuerlig utvikling gjennom Toyotas opplæringsprogrammer
 • En meget seriøs bedrift som investerer i og for fremtiden
 • Et konsern som setter bærekraft og mangfold på tapetet

Arbeidsoppgaver

 • Generell bilpleie
 • Kosmetisk klargjøring av brukte biler og kundebiler:
 • Utvendig og innvendig vask/rens, polering, lakkforsegling m.m.
 • Utvendig rubbing og polering og eventuelt lakk korrigering

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

 • Erfaring fra lignende arbeid
 • Førerkort klasse B
 • Nøyaktig og kvalitetsbevisst

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.

Toyota Hønefoss er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Stein Erik Thorsen
Stillingstittel: Ettermarkedssjef

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Hønefoss