Søknadsfrist: Snarest

NAF Senter Tromsø søker både Bilkontrollør og Bilmekaniker

NAF

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Norges Automobil-Forbund har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med over 280 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.

Vil du være med på å sikre at vi har trygge biler på norske veier? Som bilteknisk konsulent hos oss, kontrollerer du alle biltyper og merker når du gjennomfører EU-kontroller og våre populære NAF- tester. Trigges du av å skru på alle bilmerker og modeller? Som bilmekaniker hos oss får du muligheten til å løse utfordringer på alle biltyper i bilparken sammen med inkluderende og støttende kollegaer.

Hva skal du gjøre?
Som bilteknisk konsulent skal du kontrollere og teste biler (NAF-tester og EU-kontroll), og gi troverdig teknisk rådgivning til våre kunder. Kunnskapsdeling og samarbeid med kollegaer i NAF er også en stor del av hverdagen. Som bilmekaniker på vårt verksted skal du utføre service og reparasjoner på både fossil- og elbiler, og gi troverdigteknisk rådgivning til våre kunder.

Er dette deg?
Vi trenger deg som har fagbrev som bilmekaniker og noen års erfaring fra bilbransjen. PKK-godkjenning kan være en fordel, men ikke et krav. Du liker å jobbe med alle bilmerker og er nysgjerrigpåutviklingen i bilparken. Vi forventer at du er serviceinnstilt, en lagspiller og imøtekommende. Hos oss blir du en del av et aktivt miljø med høyt tempo som ser løsninger fremfor utfordringer.

Dette er oss:
Hos oss er det høyde under taket, og mennesker som spiller hverandre gode. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private- og næringskunder. Hos oss er ingen hverdag lik, og du som bilmekaniker må ta utforinger på strak arm og være klar for å jobbe med stor varisjon av bilmerker og modeller. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling og ha dyktige ansatte som føler de blir sett og utvikler seg innenfor sitt område. Derfor har vi opprettet vårt eget kompetansesenter hvor det holdes interne kurs innen verksted, PKK, elbil, med mer.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Øyvind Opheim
Stillingstittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357
-
Kontaktperson: Eirik Gulstad Jensen
Stillingstittel: Leder NAF Senter Tromsø
Telefon: 472 48 294

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Arbeidssted: Tromsø