Søknadsfrist: 10. april

Vil du jobbe med salg i et ambisiøst finansieringsselskap i stor vekst?

SpareBank 1 Finans Østlandet

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

SpareBank 1 Finans Østlandet (SB1FØ) er et solid og lønnsomt finansieringsselskap i vekst. Selskapet tilbyr leasing, næringslån og salgspantlån til bedrifter og privatpersoner gjennom forhandlere, samarbeidende banker og direkte mot kunder.Selskapet har hovedkontor på Hamar og har i dag 55 ansatte. SB1FØ har 11,3 milliarder kroner i forvaltningskapital og er eid av SpareBank 1 Østlandet (85,1 %), SpareBank 1 Ringerike Hadeland (9,9 %) og SpareBank 1 Østfold Akershus (5 %).

SpareBank 1 Finans Østlandet søker Leder forhandlersalg & Salgssjef

SpareBank1 Finans Østlandet er i stor vekst og søker nå etter to offensive salgsressurser til teamet som jobber mot bilforhandlere. Vi skal styrke teamet med en nyopprettet lederstilling (Leder forhandlingssalg), som også vil ha et operativt salgsansvar, samt en ny salgssjef til våre forhandlerkanaler. Vi har ambisiøse mål for den kommende perioden. Det er et stort potensial i markedet, og vi skal gjøre finansiering enkelt, trygt og effektivt – for våre bilforhandlerne og for kunden.

Bilbransjen er i stadig utvikling og kundenes preferanser og forventninger endres. Vi skal fortsette å videreutvikle vårt gode samarbeid med bilforhandlere og sammen skape lønnsom vekst i dette segmentet. Våre løsninger skal være de beste og mest foretrukne finansieringsløsningene for kundene. Dette skal vi oppnå gjennom å være tett på våre forhandlere, slik at de har høy kompetanse og er trygge til å foreslå og selge våre finansieringsløsninger.

Leder for forhandlersalg skal sammen med sitt team av salgssjefer sørge for at selskapet når sine vekstambisjoner i samarbeid med nye og eksisterende bil-, bobil og caravan- og båtforhandlere.

Som salgssjef har du ansvaret for å:

 • Skape resultater og levere på budsjett-, vekst-, og KPImål.

 • Bygge egen portefølje bestående av bil-, bobil og caravan- og båtforhandlere.

 • Utvikle og gjennomføre salgskampanjer sammen med teamet.

 • Bistå forhandlerne løpende gjennom salgsprosessen og bistå med støtte og service.

 • Forhandle og reforhandler samarbeidsavtaler.

 • Samarbeide tett med relevante roller i selskapet og sikre leveranse på tvers av verdikjeden.

 • Følge bilbransjen nøye og være nysgjerrig på utviklingen.

Som Leder forhandlersalg skal du i tillegg ha:

 • Personalansvar for teamet.

 • Budsjett- og resultatansvar for alt salg fra forhandlerkanalen.

 • Ansvar for utvikling og gjennomføring av salgskampanjer.

 • Ansvar for produkter, avtaler og leveranser fra partnere.

Begge stillingene er en del av Privatmarkedsavdelingen (PM) og teamet som jobber mot forhandlerne. Stillingen som salgssjef inngår i et team på 3 personer, og rapporter til Leder forhandlersalg. Stillingen Leder forhandlersalg rapporterer til Leder PM, og inngår i PMs ledergruppe.

For å lykkes i rollen som salgssjef tror vi at du har

 • Høyere relevant utdannelse, minimum på bachelornivå.

 • Erfaring fra lignende roller og et sterkt ønske om å lykkes med salg.

 • Relasjoner fra bilbransjen og portefølje er ønskelig.

 • Et ønske om en jobb der du er på farten, og hele tiden søker etter nye og lønnsomme samarbeid.

 • Høy forretningsforståelse og resultatorientert.

Våre salgssjefer gjør det lille ekstra for å nå målene våre, og har alltid fokus på både egne og bedriftens resultater. Du er flink til å se nye muligheter, og tar initiativ til å gjennomføre gode idéer sammen med teamet og forhandlerne.

For stillingen Leder forhandlersalg

ønsker vi at du i tillegg har lederambisjoner og er god på å få med deg andre mot felles retning og mål. Som leder er du operativ og vil i tillegg til å lede teamet, etablere og videreutvikler partnerskap med nye og eksisterende forhandlere i egen portefølje. Du må ha erfaring og dokumenterte resultater fra leder- og/eller salgsarbeid, og relasjoner fra bilbransjen, samt portefølje er ønskelig.

Hos oss får du:

En sentral rolle i et solid selskap med store vekstambisjoner! Du vil få stor fleksibilitet og påvirkningskraft til å forme egen portefølje og arbeidshverdag. Avdeling Privatmarked er offensive og fremtidsrettet og tør å sette ambisiøse mål. Det viktigste er at vi når våre mål og her bruker vi OKR til målstyring. Vi tilbyr gode personalordninger, inkludert pensjons- og forsikringsordninger. Velger du oss, håper vi du gjør det fordi du ønsker å være en del av vårt gode arbeids- og kompetansemiljø, og fordi du liker vår kultur, måten vi jobber på og at du ønsker å gjøre en forskjell! Kontorsted er Hamar eller Oslo, men du er mest på farten på Østlandet.

Lurer du på noe?

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Isabel Andersen Mougios på 926 82 929 eller Hege Langfeldt på 959 31 434.

Søknadsfrist: Mandag 10. april

Det er ønskelig at du presiserer om du søker Leder forhandlersalg eller Salgssjef, eller eventuelt begge rollene.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Isabel Andersen Mougios
Stillingstittel: Management Consultant
Telefon: 926 82 929
E-post: isabel.andersen.mougios@theac.no
-
Kontaktperson: Hege Langfeldt
Stillingstittel: Partner/Management Consultant
Telefon: 959 31 434
E-post: hege.langfeldt@theac.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 10. april
Arbeidssted: Hamar