Søknadsfrist: 9. april

Vil du jobbe med å øke kunnskapen til våre mekanikere og teknikere i Hyundai Norge?

Hyundai Motor Norway AS

Om arbeidsgiveren

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker.

Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 35 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Hyundai Motor Norway er et datterselskap av Hyundai Motor Company, og er dermed en del av verdens tredje største bilprodusent, Hyundai Motor Group.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Å jobbe med bil setter store krav til oppdatert kompetanse, og derfor er rollen som instruktør viktig når vi skal sikre at våre mekanikere og teknikere er på elitenivå. Vi ser nå etter deg som kan gå inn i vår velfungerende servicemarkedsavdeling som består av 12 medarbeidere.

Du vil jobbe med å tilrettelegge, utvikle og holde fysiske og digitale kurs for vårt serviceapparat etter planlagt kurskalender. I rollen vil du delta på interne kurs og opplæring i Europa og Korea og tilpasse og oversette kunnskap til det norske markedet. Jobben er spennende for deg som liker bilteknologi, er utadvendt og liker å møte mennesker, og som trives med noe reisevirksomhet.

Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse og erfaring fra bilbransjen på importør- eller forhandlernivå. Annen pedagogisk kompetanse med salgserfaring av teknikk kan vektlegges. Du har kunnskap og stor interesse for nyere kjøretøyteknologi (EL, hybrid, brenselcelle), og du er en god presentatør, pedagog og trener. Det er en stor fordel om du kan vise til erfaring med å utvikle og videreutvikle kursunderlag, samt å avholde kurs/opplæring. Du må like å jobbe administrativt med forberedelser, og du snakker og skriver godt på både norsk og engelsk og har førerkort kl. B.

I Hyundai kan vi tilby deg en svært spennende jobb hos en aktør som bidrar til å ta bilbransjen inn i fremtiden. Du vil få solid opplæring og impulser fra Hyundai i Norge og internasjonalt i tillegg til et kontaktnett hos leverandører og partnere. Hyundai Norge er en arbeidsplass hvor vi gir våre ansatte rom til å være den beste versjonen av seg selv, sammen med kollegaer og ellers i livet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Veronika Jakobsson
Stillingstittel: Fagansvarlig prosjektleder
Telefon: 452 49 697
-
Kontaktperson: Zrinka Wergeland
Stillingstittel: Rådgiver
Telefon: 982 26 927

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 9. april
Arbeidssted: Oslo