Søknadsfrist: 9. april

Har du teft for hvilket tilbehør som gjør en god bil enda bedre?

Hyundai Motor Norway AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Hyundai Motor Norway tilbyr innovative, moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai har de siste årene utviklet seg til å bli et ledende selskap på nullutslippsmobilitet, og er et av Norges mest solgte bilmerker. Hyundai har den bredeste porteføljen av elektrifiserte drivlinjer i verden, og fra 2023 selger merket kun helelektriske og hydrogenelektriske biler i Norge. Ved selskapets norske hovedkontor på Alna i Oslo er det cirka 35 ansatte.

Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.

Hyundai Motor Norway er et datterselskap av Hyundai Motor Company, og er dermed en del av verdens tredje største bilprodusent, Hyundai Motor Group.

Vil du vite mer om Hyundai, gå til www.hyundai.com.

Hyundai Motor Norway søker etter en medarbeider til stillingen som tilbehørsspesialist og prosjektmedarbeider i servicemarkedsavdelingen. Du vil inngå som et viktig medlem i en erfaren og velfungerende avdeling som har hovedansvar for det kommersielle servicemarkedet. Servicemarkedsavdelingen består av 12 medarbeidere og stillingen rapporterer til salgssjef deler og tilbehør.

Vi ser etter deg som har sterk markedsforståelse, er kommersielt drevet og har en stor interesse for teknologi og bil. Du synes det er interessant å fordype deg i behovene og ønskene til ny- og bruktbilkunder og finne løsninger og produkter som øker verdien av bilholdet for den enkelte.

Du har erfaring fra å jobbe med utvikling og markedsføring av deler og tilbehør i bilbransjen eller annen detaljrik bransje, og det er en fordel om du har erfaring fra å jobbe med forhandlere.

Noen av dine viktigste oppgaver hos Hyundai Norge vil bli å fremme og utvikle originalt tilbehør, jobbe med konsepter og passe på at utvalget av tilbehør er attraktivt for kundene og lønnsomt for Hyundai. Du blir involvert i forecasting og innkjøp og samarbeide med leverandører, fabrikker og partnere. For våre forhandlere vil du være en ressurs for markedsføring og mersalg av tilbehør.

Du har høyere relevant utdanning og/eller relevant erfaring. Som person er du opptatt av tall og innsikt, og du trives med å jobbe sammen med andre for å oppnå både kortsiktige og langsiktige mål. I denne jobben trenger du å beherske både engelsk og norsk i tillegg til Office-pakken. Du har generelt høy system- og IT kompetanse.

I Hyundai kan vi tilby deg en svært spennende jobb hos en aktør som bidrar til å ta bilbransjen inn i fremtiden. Du vil få solid opplæring og impulser fra Hyundai i Norge og internasjonalt, i tillegg til et kontaktnett hos leverandører og partnere. Hyundai Norge er en arbeidsplass hvor vi gir våre ansatte rom til å være den beste versjonen av seg selv, sammen med kollegaer og ellers i livet.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Veronika Jakobsson
Stillingstittel: Fagansvarlig prosjektleder
Telefon: 452 49 697
-
Kontaktperson: Zrinka Wergeland
Stillingstittel: Rådgiver
Telefon: 982 26 927

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast
Søknadsfrist: 9. april
Arbeidssted: Oslo