Søknadsfrist: 2. april

Er du god på å bygge relasjoner, og har erfaring som leder?

Bilia Norge AS

Om arbeidsgiveren

Bilia Norge AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi er lokalisert i Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold & Telemark. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS representerer vi også merkene Toyota og Lexus i Vestfold & Telemark og Trøndelag.

Siste tilskudd i Bilia familien er de nyoppkjøpte selskapene Felgteknikk, Kokstad autosenter, Bil1Din og Insignia.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift, og vi har ca. 1.300 medarbeidere som hver dag bidrar for å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.

Servicemarkedssjef, Bilia Høvik

Bilia Høvik er autorisert verksted for BMW. Vi er et ambisiøst team, der alle trekker i samme retning for å nå målene vi setter oss. Vi ser etter deg som trives i lederrollen. Vår visjon i Bilia er å være bransjens beste servicebedrift. Da er det særdeles viktig at vi har ledere som jobber aktivt for dette. Vi tror at fornøyde kunder sikres gjennom fornøyde medarbeidere. Deler du dette synet kan dette være noe for deg.

Rollen har et bredt og spennende innhold, men i hovedsak;

Dine arbeidsoppgaver og ansvar:

 • Øverste leder for vårt verksted på Høvik
 • Oppfølging av kundeopplevelsen
 • Personalansvar for våre 30 ansatte
 • Resultat- og budsjettansvar
 • Legge til rette for høy kundetilfredshet, og medarbeidertilfredshet

Vi ønsker at du:

 • Har en inkluderende lederstil som skaper resultater gjennom dine medarbeidere
 • Har fokus på høy effektivitet og høy kundetilfredshet
 • Er initiativrik, inkluderende, men også selvstendig
 • Er kontaktskapende og resultatorientert
 • Er en god teambygger, har gode samarbeidsevner og godt humør
 • Er faglig dyktig, økonomisk forståelse, og gjerne interesse for bil

Vi skal være et valg for fremtiden:

Vi vil at våre medarbeidere skal ha det bra, både på og utenfor jobb, derfor har Bilia sine medarbeideres fremtid, helse og privatliv i tankene. Det er viktig for oss at nye medarbeidere føler seg velkomne, og raskt finner seg til rette. Vi jobber aktivt for din trivsel og trygghet.

Noe av fordelen med å jobbe i Bilia er gode lønns- og pensjonsordninger, treningsstøtte, behandlingsforsikring, firmabilordning og personalrabatter.

Det vil være muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy.

I Bilia er vi opptatt av mangfold, vi ønsker kollegaer med ulik bakgrunn og kompetanse for å bli enda bedre på oppgaveløsning.

Virker dette interessant, og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte vår rekrutteringspartner Olaf Bergesen i Bergesen Executive Search, på telefon: 901 19 130.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Olaf Bergesen

Stillingstittel: Headhunter

Telefon: 901 19 130

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Høvik