Søknadsfrist: 1. april

Møller Bil Kongsvinger søker dyktig mekaniker til sitt verksted

Møller Bil Innlandet AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Kongsvinger er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Innlandet AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Volkswagen og Skoda personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 22 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 275 millioner kroner i 2023 og har ambisjoner om å øke ytterligere i årene som kommer. Møller Bil Kongsvinger er distriktets største forhandler av nye biler og holder til i Industriveien 55, 2207 Kongsvinger.

På Møller Bil Kongsvinger har vi søkelys på to ting: 'folk' og 'forretning' - i den rekkefølgen. Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning. For å skape de beste kundeopplevelsene er vi helt avhengig av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere som strekker seg det lille ekstra både for kollegaen og kunden.

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk verkstedteam. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Sentrale arbeidsoppgaver:

 • Mekaniske reparasjoner
 • Diagnose og feilsøking
 • Utføre service og vedlikehold samt dokumentasjonsarbeid
 • Utføre garanti reparasjoner
 • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi ser etter en person som:

 • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, gjerne som høyvolttekniker (ikke et krav)
 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Har stor arbeidskapasitet og bidrar aktivt som en lagspiller både internt og eksternt
 • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
 • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi tilbyr:

På Møller Bil Kongsvinger blir du en sentral bidragsyter i et prestasjonsorientert team av trivelige kolleger som er opptatt av å ta vare på hverandre. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, og en mulighet for å utvikle deg i Norges største bilforhandlerkjede. Med på kjøpet kan vi friste med gode betingelser og solide pensjons- og forsikringsordninger.

Om du er nysgjerrig på å vite mer - ta en telefon eller send en sms til vår servicemarkedssjef Elvir Durakovic, se kontaktinfo.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Elvir Durakovic

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 918 34 465

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Kongsvinger