Søknadsfrist: 24. mars

Møller Bil Oslo Vest Audi søker mekaniker

Møller Bil Vest AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Oslo Vest Audi er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 64 dyktige og motiverte medarbeidere og forventer en omsetning på ca 700 millioner kroner i 2023. Møller Bil Oslo Vest holder til i Norges flotteste bilanlegg på Lilleaker i Oslo og er Norges eneste autoriserte Audi Sport forhandler.

Møller Bil Oslo Vest, Audi sin filosofi har siden begynnelsen vært å være den beste partneren for våre kunder, gjennom å konsentrere oss om én ting – Audi. Det har resultert i knallsterk fagekspertise blant folka våre, og forspranget vi har opparbeidet oss skyldes i stor grad den råsterke gjengen som utgjør Audi-familien vår.

På Møller Bil Oslo Vest, Audi er vi en stor, mangfoldig gjeng, som alle har to ting til felles. Det første er at vi elsker biler. Ikke hvilke som helst da, åpenbart. Det andre er at vi bryr oss om hverandre og er opptatt av å ha det moro på jobb. Ut over det setter hver og en av oss preg på arbeidsplassen, med humor, interesser og lidenskap.

Audi e-tron GT, GT RS og Q4 er allerede ankommet, og vi har flere spennende modeller på vei inn. Joda, vi kan skilte med de kuleste modellene, den nyeste teknologien som er å oppdrive og systemer som funker knirkefritt. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka våre.

Som mekaniker hos oss vil du:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen ved å besvare et par spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten😊 Vil du høre litt mer om stillingen kan du også kontakte Sigurd ved å se kontaktinfo.

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: Senest 24. mars, søknader vurderes fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Sigurd Holm

Stillingstittel: Servicemarkedssjef

Telefon: 928 24 100

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Oslo