Søknadsfrist: 22. mars

Vi vil ha med deg på laget vårt! Mekaniker, tekniker eller hjelpearbeider?

Møller Bil Trøndelag AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Leangen er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av autorisert verksted for Skoda, Seat og Cupra og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 26 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 360 millioner kroner i 2023. Møller Bil Leangen er i dag etablert i et flott og moderne bilanlegg på Tungasletta.

Bli med i vårt team hos Norges største bilforhandlerkjede, med gode kolleger og spennende bilmerker? Møller Bil Leangen (Trøndelag) har ledige stillinger som bilmekaniker, tekniker og hjelpearbeider/produktiv på servicemarkedet!

Vi ser etter deg som er interessert i bil og glad i folk. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet, og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre medarbeiderne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre. Som medarbeider hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 20 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Vi satser på våre medarbeidere og tilbyr gode opplærings- og utviklingsmuligheter med vårt eget kompetansesenter. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utvikling. Vi jobber kontinuerlig med utvikling av våre medarbeidere.

Vi er overbevist om at fornøyde kunder er helt avgjørende for gode resultater, og dette skapes gjennom fornøyde medarbeidere og stolthet til jobben vi gjør. Det er ikke en myte at vi som jobber i Møller Bil blir der resten av livet. Velkommen til Team Møller Bil Leangen og Møller Bil Trøndelag! Vi vil høre fra akkurat deg!

Vi skal ekspandere ytterligere, øke dekksalget og trenger deg som vil være med å bidra til dette. Du trenger ikke inneha fagbrev som mekaniker.

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver som mekaniker el tekniker:

 • Utføre service og vedlikehold med høy kvalitet
 • Gjøre diagnose og feilsøking
 • Utføre reparasjoner, mekanisk, EL biler / batteri (Høy volt tekniker)
 • Være en viktig del av et solid team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

 • Er fagutdannet bilmekaniker, eller har relevant erfaring
 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Kan jobbe selvstendig og i team
 • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Er du godkjent PKK-kontrollør er det fint, men ikke et krav

Som hjelpearbeider hos oss får du prøve deg på litt av hvert:

 • Dekkomlegging / Hjulskift
 • Ruteskift / Ruterep.
 • Enkle reparasjoner
 • Bilpleie
 • Mulighet for videreutdanning / Hjelp til fagbrev

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi gjerne at du

 • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe variert innenfor verkstedarbeid
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og vil vite mer om stillingene eller ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen eller send en melding til Trond, se kontaktinformasjon. 😊

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og du får god opplæring. Møller Mobility Group har meget gode gode pensjons- og forsikringsordninger. Øvrige betingelser avhengig av kvalifikasjoner.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Trond Eide

Stillingstittel: Servicemarkedssjef Skoda

Telefon: 932 17 150

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Trondheim