Søknadsfrist: 12. mars

Er du glad i bil og mekanikk? Møller Bil Stjørdal søker dyktig mekaniker

Møller Bil Trøndelag AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.noMøller Bil Stjørdal er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Stjørdals virksomhet er salg av nye Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, autorisert verksted for Volkswagen personbiler, Volkswagen Nyttekjøretøy og SKODA, samt salg av deler og tilbehør. Selskapet har 18 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 100 millioner kroner i 2022. Møller Bil Stjørdal holder til i nytt og flott bilanlegg oppført i 2016 plassert på "beste tomta i byen", Havnegata 11, 7503 Stjørdal.

På Møller Bil Stjørdal søker vi mekaniker til vårt verkstedteam!

Vi ser etter en medarbeider som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utviklingsmuligheter. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til avdeling Servicemarked hos Møller Bil Stjørdal! Vi håper å høre fra akkurat deg!

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utføre mekaniske operasjoner
  • Utføre service og vedlikehold
  • Gjøre diagnose og feilsøking
  • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, gjerne som høyvolttekniker (ikke et krav)
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Kan jobbe selvstendig og i team
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du laster opp en kort CV. Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon/send sms til Vegar Granbom, se kontaktinformasjon.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Vegar Granbom

Stillingstittel: Teamleder

Telefon: 99 49 39 62

E-post: [email protected]


Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Stjørdal