Søknadsfrist: Snarest

Møller Bil Åsane søker dyktig bilmekaniker

Møller Bil Bergen AS

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Åsane er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Bergen AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Vi selger Skoda og Volkswagen person- og varebiler. Vi er autorisert verksted for Volkswagen og Skoda. Selskapet har en kapasitet på rundt 1000 nye biler og har 19 mekaniske arbeidsplasser. Bedriften består av 48 medarbeidere og det forventes en omsetning på ca 630 millioner kroner i 2022. Møller Bil Åsane holder til i Litleåsveien 47 og 59, 5132 Nyborg.

Har du lyst på nye utfordringer i et team med gode kollegaer og et spennende bilmerke? Møller Bil Åsane søker ny medarbeider til stilling som bilmekaniker!

Vi ser etter deg som er interessert i bil og glad i folk. Du liker varierte dager, har høy yrkesstolthet, ikke minst er nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre mekanikerne og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Det er også muligheter for mange spennende opplæringsprogrammer innenfor teknikk, for de som ønsker utviklingsmuligheter.

Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til Team Møller Bil Åsane! Vi håper og høre fra akkurat deg!

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

  • Utføre mekaniske reparasjoner
  • Utføre diagnose og feilsøking
  • Utføre service og vedlikehold
  • Utgjøre en viktig del av et solid mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet bilmekaniker eller har relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr Kan jobbe selvstendig og i team
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs Behersker norsk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb:

  • I Norges største bilforhandlerkjede
  • I et meget profesjonelt og aktivt miljø og hvor arbeidsmiljøet er kjempebra
  • Å jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer
  • Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Tydelig fokus på helse, miljø og sikkerhet
  • Tilgang til firmahytter på Beitostølen

I 2021/22 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser, og Møller Bil ble sertifisert Great Place to Work. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg - søk på stillingen ved å besvare tre spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv et par linjer om den jobben du har nå. Vi fikser resten!

Vil du høre litt mer om stillingen kan du også ta kontakt med Jan-Erik, se kontaktinfo.

Søknadsfrist: Snarest mulig, søknader behandles fortløpende.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Jan-Erik Selstø, servicemarkedssjef

Telefon: 92 83 25 83

E-post: jan.erik.selsto@moller.no

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidssted: Bergen