Søknadsfrist: 17. februar

Er du vår nye Bilkontrollør på NAF Senter Mastemyr?

NAF

Merk at denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Om arbeidsgiveren

Norges Automobil-Forbund har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med over 280 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.

Vil du være med på å sikre at vi har trygge biler på norske veier? Som bilteknisk konsulent hos oss, kontrollerer du alle biltyper og merker når du gjennomfører EU-kontroller og våre populære NAF- tester.

Hva skal du gjøre?
Du skal kontrollere og teste biler (NAF-tester og EU-kontroll), og gi troverdig teknisk rådgivning til våre kunder. Kunnskapsdeling og samarbeid med kollegaer i NAF er også en stor del av hverdagen.

Er dette deg?
Vi trenger deg som har fagbrev som bilmekaniker og noen års erfaring fra bilbransjen. PKK-godkjenning kan være en fordel, men ikke et krav. Du liker å jobbe med alle bilmerker og er nysgjerrig på utviklingen i bilparken. Vi forventer at du er serviceinnstilt, en lagspiller og imøtekommende. Hos oss blir du en del av et aktivt miljø med høyt tempo som ser løsninger fremfor utfordringer.

Dette er oss:
I NAF er det høyde under taket, og mennesker som tar godt vare på hverandre. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private og næringskunder. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling, og ha dyktige ansatte som føler de blir sett og utvikler seg innenfor sitt område. Derfor har vi opprettet vårt eget kompetansesenter hvor det holdes interne kurs innen verksted, PKK, elbil, med mer.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Halvor Breyer

Stillingstittel: Leder NAF senter Mastemyr

Telefon: 924 52 794

--

Kontaktperson: Tom Eilert Karlsen

Stillingstittel: Regionleder

Telefon: 474 53 695

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 17. februar

Arbeidssted: Trollåsen