Vil du være med på laget? Vi søker billakkerer

Søknadsfrist: 31. januar

Vil du være med på laget? Vi søker billakkerer

Møller Bil Trøndelag AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Trondheim er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Trøndelag AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Skoda, Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy, består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert mekanisk- og skadeverksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 182 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 2 milliarder kroner i 2023. Møller Bil Skadesenter Trondheim holder til i nyoppussede lokaler i Ingvald Ystgaards vei ved Omkjøringsveien. Her har vi etablert Midt-Norges mest moderne og komplette skadeverksted hvor vi har stor fokus på kvalitet og arbeidsmiljø. Vår produksjon er spesialisert i grupper som håndterer strukturskader, mellomskader, småskader, smart-repair og glassarbeide.

Lyst til å jobbe med bilskade-lakkering? Og lyst å jobbe sammen med noen som er opptatt av å ta vare på hverandre? Møller Bil Skadesenter Trondheim søker billakkerer.

Vi hos Møller Bil Skadesenter Trondheim elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien hos Møller Bil Skadesenter Trondheim!

Som billakkerer hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 10 personer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på strikking. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke; så lenge det er en Audi, Volkswagen, Seat eller Skoda :-).

Viktigste arbeidsoppgaver billakkerer:

  • Klargjøre biler for "lakkboks"
  • Lakkeringsarbeid
  • Etterarbeid med klargjøring etter lakkering

Vi søker dere som kan svare ja på følgende:

  • Er fagutdannet med relevant erfaring
  • Ønsker å jobbe med det siste innen verktøy
  • Viktig med det skarpe øyet og å være detaljorientert
  • Kan jobbe både selvstendig og være en del av et team og ønsker å være en viktig del av et fantastisk team som spiller hverandre gode
  • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
  • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du spennende og allsidige jobber med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og godt med kurs og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inklusive Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon eller send sms til Morten Johansen, se kontaktinformasjon. Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang!

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vi du se hvordan det er å jobbe på våre bilskadesentre - ta en titt på videoen øverst på siden.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Morten Johansen

Stillingstittel: Skadeleder

Telefon: 915 77 591

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 31. januar

Arbeidssted: Trondheim