Møller Bil Hvam søker Nyttekjøretøyselger med masse entusiasme og pågangsmot

Søknadsfrist: 27. januar

Møller Bil Hvam søker Nyttekjøretøyselger med masse entusiasme og pågangsmot

Møller Bil Romerike AS

Om arbeidsgiveren

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Hvam er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Romerike AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Møller Bil Hvam er lokalisert på Skjetten/Hvam. Foruten salg av nye Audi, Skoda og Volkswagen personbiler og Volkswagen nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 97 medarbeidere og omsatte for over 1 mrd. kroner i 2021. Møller Bil Hvam holder til i Hvamstubben 8, 2013 Skjetten, dette er et svært populært område i sterk vekst.

Møller Bil Hvam søker etter Nyttekjøretøyselger med masse entusiasme og pågangsmot!

Det er hektisk og moro i salgsavdelingen om dagen. Volkswagen Nyttekjøretøy har vært Norges mest solgte varebilmerke i 17 år på rad! Vi opplever stor pågang og interesse. Den nye helelektriske varebilen ID. Cargo og personbilen ID. Buzz har satt en ny standard i sine klasser! Når vi i tillegg kan tilby våre kunder topp service og oppfølging av et salgsapparat i toppklasse, så blir det bra suksess!

For å gi kundene våre den oppfølgingen de fortjener forsterker vi salgsteamet vårt. Som selger hos oss blir du del av et entusiastisk og ambisiøst salgsteam på 2 personer, hvor samarbeid og lagfølelse settes høyt. Vi søker etter deg som setter kunden i fokus, har ambisjoner og er villig til å gi det "lille" ekstra. Du har stor interesse for ny teknologi og brenner for at vi skal vinne sammen! Samtidig trigges du av å representere Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul, nemlig Volkswagen Nyttekjøretøy!

Som selger av Volkswagen Nyttekjøretøy blir du ekspert på våre bilprodukter, digitale tjenester og andre spennende nyvinninger. Du trives med å sette deg inn i litt av hvert: De nyeste oppgraderingene på ID-familien, tilkoblingsmuligheter, digitale tjenester for kundene, og ikke minst det siste innen tekniske duppedingser – dette er din arena.

Det er din ekspertise som sørger for at grunnlaget er bunnsolid når kundene sammen med deg avgjør hvordan nyttekjøretøyet skal spekkes. Dermed vil nyttekjøretøyet være optimalt skreddersydd, og kundene har opplevd den beste kundereisen når de kjører av gårde med sitt nye nyttekjøretøy.

Hos Team Nyttekjøretøy blir du del av et velfungerende team innen salg og service, som hele tiden jobber for å ha de mest fornøyde kundene. Samtidig er det viktig for oss at vi skal ha det gøy på jobb. Gjennom trygghet, pålitelighet og glimt i øyet skaper vi et godt miljø både for oss selv og våre kunder. Hos Møller Bil Hvam spiller vi hverandre gode!

Ansvar og oppgaver i rollen:

 • Oppsøkende salg på telefon, både mot privat og firmamarkedet
 • Planlegge, invitere til avtaler og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Identifisere og følge opp nye kunder og oppfølging/utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter i samarbeid med markedssjef
 • Ta ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av bil, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring
 • Rapportering av salgsresultater og aktiviteter

Ønsket kompetanse/erfaring:

 • Erfaring fra B2B salg er en fordel, men ikke et krav
 • Bransjeerfaring eller relevant erfaring fra salg av kapitalvarer
 • Fordel med økonomisk/salgs- og markedsføringsutdannelse
 • Kunnskap om, og evne til å jobbe strukturert i CRM-system
 • Førerkort klasse B

Vi tror dette er deg:

 • Du vet at å bruke telefonen er ett av suksesskriteriene for å lykkes i jobben
 • Du er proaktiv, målrettet og har et brennende ønske om å lykkes i jobben
 • Du er flink til å ordlegge deg og du trives med å snakke med mennesker
 • Du jobber selvstendig og strukturert og er også flink til å samarbeide med andre

Vi kan tilby deg:

 • Svært godt arbeidsmiljø og en bedrift med stort fokus på at alle medarbeidere skal trives
 • En spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter
 • Bli en del av Norges beste Team Nyttekjøretøy hvor du kan utvikle deg både faglig og personlig
 • Relevante kurs/utviklingsprogram for din rolle
 • En arbeidsplass hvor vi heier på hverandre
 • Konkurransedyktige betingelser inkl Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger, firmabil i poolordning
 • Tilgang til firmahytter på Beitostølen

Fortsatt ikke solgt? Hos oss får du muligheten til å samarbeide med en driftig og sammensveiset gjeng hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre.

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Er du nysgjerrig og ønsker å høre mer om hva jobben går ut på? Ta kontakt med Stian Glørud, se kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Stian Glørud

Stillingstittel: Salgssjef

Telefon: 91734650

Stillingsinformasjon

Stillingsform: Fast

Søknadsfrist: 27. januar

Arbeidssted: Skjetten